Ayçin sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 15:43

Kilim mobilyadan 2023 yılında koltuk takimi almıştım. 1 ay içerisinde koltukların kumaşlarında beyazlıklar meydana geldi. Aldığım zaman o kadar garanti verdiler,2 yıl ürünlerimiz garantili söyle böyle söylediler. Kaç kere şikayette bulundum eve gelip baktılar bunlarda bir şey yok dendi. Gözle görülür belirgin beyazlık var hala kabul etmiyorlar. Urunu aldıktan sonra kimsenin umurumda olmuyor. Hakkımı helal etmiyorum ne zorluklarla almıştım koltukları para kolay kazanılmıyor. Yıllarca kullanmam gereken koltuklar 2 yıl olmadan bu hale geldi ve hiçbir yetkilide evet bunların kumaşında hata var deyip mallarının arkasında durmadı. Bir daha kimseye Kilim mobilyadan dahada bir şey almam o kadar mağdur oldum ki kimse yardımcı olmuyor.

04 Aralık 2024 15:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)
04 Aralık 2024 15:54

Sayın İlgili, Tarafınızca başvurulmuş olan bir Tüketici Hakem Heyeti şikayeti görünmektedir. Süreç sonucunda gelecek karara göre işlem yapılacaktır. Bilginize, Saygılarımızla, Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

05 Aralık 2024 10:17

Tüketici Hakem Heyeti tüketicinin titizliği raporu verdi ancak gözle görülür beyazlıklar dahada artıyor. Gerçekten normal değil fotoğraflarda da görüyorsunuz

06 Aralık 2024 19:20

Hala bir gelişme geri dönüş olmadı

10 Aralık 2024 08:36

Sayın Ayçin Hanım, Tüketici Hakem Heyeti'nin vermiş olduğu karar dışında farklı bir karar uygulayamayız. Bilginize, Saygılarımızla, Kilim Mobilya Müşteri Hizmetleri

11 Aralık 2024 12:28

Sizinde böyle işinize geliyor aynı kumaştan Bellona'dan arkadaşımda almıştı aynı sorun onda da olmuş ve gelip kumaşını değiştirmişler. Demek ki size güvenmemiz gerekiyor. Kimseye de tavsiye etmem zaten şikayetlerin çoğunda kumaş sorunu olduğu yazılmış Kilim mobilyadan ürün alırken bin kere düşünmenizi tavsiye ederim ürünlerinin arkasında durmuyor kimse.

28 Kasım 2023 18:27
Ferudun sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 20:25

10 Temmuz 2023 23:02
Sevgün sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 02:10
Kilim Mobilya'da Renk Kusması Ve İlgisizlik Sorunu
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 11:58