Kılıç Ustası Tüketici Hakları İhlali Ve Absürt Fiyat Uygulaması

15 Kasım 2023 08:41

Yıllardır severek takip ettiğim, 8-9 ayı geçkin bir süredir de Aragorn kılıcının çıkmasını ve satın almayı bekleyen bir Kılıç Ustası takipçisi ve site üyesiyim, kılıç çıktıktan sonra beklediğim fiyatın çok üstünde çıktı, diğer kılıçların neredeyse 2 katı pahalıya satılıyordu ben de almak için indirim ayları olan Kasım-Aralık ayını beklemeye karar verdim, yani şu zamanlarda satın almayı planlıyordum.

Kılıç Ustası resimi sitesini haftada 1-2 defa kontrol ediyorum fakat gördüğüm manzara beni oldukça üzdü ve sinirlendirdi, normalde 4000TL olan kılıcı zamlayarak 5000TL yapmışlar ve zamlı fiyat üzerinden indirim göstererek 4249TL ye satıyorlar, bu tüketici haklarının ihlalidir!

WhatsApp hattı üzerinden iletişime geçerek şikayetimi duyurdum fakat pek oralı olmadılar, o kadar beklememe yazık olmuş, yetkililerden bu durumu incelemelerini ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Limuzin
Limuzin

Site güvenilirmi benim bilgim yok

Kılıç
Kılıç

Merhaba öncelikle iyi günler sitemizde indirim yapıyoruz normalde bazı zamanlarda ama maalesef artan kurdan kaynaklı aldığımız malzemelerin fiyatları sürekli güncellendiği için önüne geçemiyoruz. Fiyat artışı'nda en minimum şekilde yapmaya çalışıyoruz bu bizden kaynaklı bir durum olmadığı için buna bir müdahale edemiyoruz. El emeği ile yapılan modellerimiz fabrikasyon çıkışta değildir. Biraz incelerseniz başka firmalarda 7500 TL üzerinde satışta olan anduril kılıç modelimizi biz şu anda güncel fiyatımız olarak 14.01.2024 tarih şu an 4999 TL den müşterilerimizde alabileceği en minimum tutarda yapmaya çalışıyoruz bizimle iletişime tekrar geçerseniz size daha detaylı konuyu aktarabiliriz.

Kilicevi.com Tüketici Hakkı İhlali Ve Absürt Fiyat Arttırımı.

14 Kasım 2023 16:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kılıç Ustası Kalitesiz Hizmet Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

13 Kasım 2023 13:50