Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Kiko Milano Çantası Kalite Sorunu ve Mağduriyet

08 Ekim 2024 15:30

Kiko Milano - Mini Pochette 01 Makyaj Çantası hakkında Ürün Kusuru ve Mağduriyet

Sayın Yetkili,

17/08/2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Kiko Milano Mini Pochette 01 kodlu makyaj çantası, henüz bir ay dolmadan fermuar kısmının plastik bölümünden ayrılarak tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. Bu nedenle, ürünün kalitesi ve dayanıklılığı ile ilgili yaşadığım mağduriyetin giderilmesi amacıyla tarafınıza başvurma gereği hissettim.

Öncelikle, ürünün bu denli kısa süre içerisinde kullanılamaz hale gelmesi, Kiko Milano markasının kalite standartlarına olan güvenimi sarsmıştır. Ayrıca, Hepsiburada müşteri hizmetlerine ilettiğim şikayet üzerine, 14 gün geçtiği gerekçesiyle iade veya değişim talebimin reddedilmesi, müşteri memnuniyeti açısından büyük bir hayal kırıklığına neden olmuştur. Ancak, müşteri hizmetlerinden aldığım bu yanıt, Tüketici Hakları Kanunu'na uygun değildir.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun'a göre, cayma hakkı süresi, ürünün tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren 14 gün olarak belirtilmektedir. Ancak, satıcı tarafından cayma hakkı konusunda eksik veya yanlış bilgilendirme yapılması durumunda, bu süre 1 yıla kadar uzayabilmektedir. Ürününüzle ilgili tarafıma yapılan bilgilendirme eksik ve bu kadar kısa sürede deforme olması yanıltıcı niteliktedir. Bu sebeple tüketici olarak haklarımı kullanmak istemekteyim.

Ayrıca, belirtilen süre içinde ürünün teslim alınmasından kaynaklı değil, üretim ve kalite kontrol hatası nedeniyle oluşan bir problemle karşı karşıyayım. Bu sebeple, ürünü kullandığım süreçte herhangi bir özensiz kullanım söz konusu olmamıştır.

Hepsiburada ve Kiko Milano arasında yaşanan bu iletişimsizlik sebebiyle mağdur durumda bırakılmış olmam ve müşteri hizmetlerinin sorumluluğu üzerlerinden atmaları kabul edilemez bir durumdur.

Bu konuda ivedilikle yasal haklarım çerçevesinde mağduriyetimin giderilmesi, ürünün değişimi veya iadesi konusunda gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde, bu konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıma hakkımı saklı tutmaktayım.

En kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim.

Saygılarımla,
Aleyna K***

kiko-milano-cantasi-kalite-sorunu-ve-magduriyet-1.pdf
08 Ekim 2024 16:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede tarafınıza e-mail veya telefon ile dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, güzel günler dileriz. KIKO Milano Türkiye

Melike sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:03
Kiko Milano Yırtık Çanta Gönderildi
Kiko Milano Yırtık Çanta Gönderildi
Aybüke sonucu yetersiz buldu

07 Mart 2024 01:31

22 Nisan 2025 14:19
Kiko Milano Makyaj Çantası Kısa Sürede Yırtıldı, Mağduriyetim Giderilmedi
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 18:39
Kiko Milano Kiko Pembe Mini Pocket Kalitesizliği Ve Kikonun Müşteriyi Umursamaması
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Yırtılan Kiko Makyaj Çantası İçin Değişim Talebi

18 Eylül 2025 14:59