Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bebeğimin Sağlığını Tehlikeye Atan Uyku Tulumu

Bebeğimin Sağlığını Tehlikeye Atan Uyku Tulumu
26 Kasım 2024 11:53

Kidzee web sayfasında kullanım talimatına bakarak 1.0 tog derecede uyku tulumu aldım. Ev ısısı 24 derece olmasına rağmen uyku öncesi bebeğime yarım kollu zıbın giydirdim. Gece uykudan uyandığında omuz sırtın ortası göğsün ortasına kadar buz gibiydi. Bir anne olarak çok üzüldüm bebeğin ısınmak için annenin kollarımın arasına girme isteğini görünce. O sabah bebeğim hasta oldu 3 günden beri hasta. 2 gündür firmaya ulaşmaya çalışıyorum Instagram WhatsApp ve iletişim numarası muhatap ve çözüm bulamıyorum. Kurumsal olduğunu düşündüğüm firmanın bu şekilde tavır sergilemesi yakışık akmadı. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Uyku tulumunuz sayesinde bebeğimin hasta olmasının telafisi ne yazık ki yok.

26 Kasım 2024 14:02
bebegimin-sagligini-tehlikeye-atan-uyku-tulumu-1.jpg

Yanıt yok

30 Kasım 2024 21:58

Firma kullanma talimatı sürekli yineliyor oysaki onların talimatları doğrultusunda uyku tulumunu aldım. Kullanma talimatı yönlendirme dışında yapabilecekleri bir durum olmadığını yinelediler. Yani kurumsal sanılan firma yardımcı olmadı. Bebek üzerine yaptıkları ürünler neticesinde bebeğim hasta oldu. Tekrar hatırlatmalıyım ki; bebek sağlığından bahsediyoruz alıcıları yanıltmayan talimatlar yapınız ki benim gibi diğer anneler mağduriyet yaşamasın.

06 Aralık 2024 10:18 (Şikayetten 9 gün sonra)
27 Mart 2025 13:39

Tüketici Mahkemesi sonucu Hakem Heyeti beni haklı gördü sonuç ektedir. Keşke hatanızı kabul etseydiniz kıdzee. Sevgili aılelerım ürün alırken lütfen bir kere duşunun çocuğunuzun sağlığını için. Kidzee talimatlarınızı ve tog derecelerinizi yeniden düzenlemenizi tavsiye ediyorum.

Geç Teslimat Ve İade Sürecinde İletişimsizlik Yaşıyorum

Serap
18 Ekim 2025 23:21
gec-teslimat-ve-iade-surecinde-iletisimsizlik-yasiyorum-1.jpg

KidZee 25 Gündür Ürün Bekliyorum!

Aslı
16 Ekim 2023 21:35

10 Temmuz 2024 13:59
LCW Defolu Ürünü İttirme Operasyonu
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 02:20