İrem sonuçtan hiç memnun değil

Uniqueqoop İade & Müşteri İle Olan İletişimin Usulsüzlüğü

25 Nisan 2024 14:09

Müşterilerine hiçbir kanaldan dönüş yapmayan bir marka. Hakkını yiyemem ürün kaliteli emeklerine de sağlık fakat bugün resmen marka tarafından aranıp telefonda azar yedim.

Ürün kalıpları bedenime uymadı bu sebeple birden fazla iade yapıp yeni ürün sipariş etmek durumunda kaldım, aynı zamanda ürünü beğendiğim için anneme de aldım, kendisine de 50 yıldır aldığı numara uymadı ve onu da iade etmek durumunda kaldık.

Bu iadelerden önce markaya iade politikalarını sormak için web sitesi üzerinden destek talebi açtım, Instagram'dan defalarca yazdım hiçbir dönüş olmadı. Websitelerinde neredeyse ürün satın alma işlemleri dışında hiçbir sayfası çalışmıyor. SSS, İade Politikaları, Canlı Destek hiçbiri çalışmıyor. Policy'ler hakkında hiçbir bilgi sunmamışlar.

Son iade talebimi açtığımda marka tarafından arandım, karşılarında çocuk varmışçasına beni azarladılar. Kargo ücreti + kutularına verdikleri maliyeti dinledim telefonda, kargo ücretini bu sefer benim ödememi istedi, sonradan aradığımda kendilerinin ödeyebileceğini söylediler fakat ben yine de ödedim. Böyle bir terbiyesizlik hayatımda görmedim. Kimse kimseye bağıramaz kaldı ki karşınızda bir müşteri var.

profile profile

Yanlış Kargo Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet Yaşadım

Sefacan
14 Haziran 2025 04:10
Merve sonuçtan hiç memnun değil

İndirimli Ürünlerde Şeffaf Olmayan İade Politikası Ve Müşteri Hizmetlerinde Cevapsızlık

26 Mayıs 2025 23:14

11 Şubat 2024 23:03
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Le Peuple Sözünde Durmayan Marka: Sipariş Ve İade Sorunu

10 Şubat 2024 02:33
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:15