Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sıfır Araç Arızası

14 Haziran 2023 11:34

22 Nisan 2023 Tarihinde 2900 kilometredeki Kia Sportage Prestige 4x4 mild Hybrid 5 aylık aracımız arıza yaptı 22 Nisan tarihinde Bursa İnallar Kia Yetkili Servisi'ne bırakıldı. Smk İmmobilizer Beyni arıza tespit edilmiş olup parça siparişi çekildiği söylendi ama ne zaman geleceği için herhangi bir bilgi verilmiyor. Bugün itibariyle 37 iş günü (53 gün) oldu ancak hala parçanın gelmediği söyleniyor. Tarafımla kendim aramadığım sürece hiçbir şekilde iletişime geçilmiyor. Şikayetimin umarım biraz evvel çözüme ulaşmasını sağlayabilirler.

14 Haziran 2023 11:53 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

15 Haziran 2023 18:10

Kia yetkilileri parçanın geldiğini bildirdiler, ürün takılmış ancak arızanın giderilemediği yetkili servis elemanları aracımızın kaputun altındaki kontrol beyninin de arızalı olduğunu söylediler ve bu parçanında sipariş çekileceği ve 15-20 gün içinde geleceğini beyan ettiler. 4 aylık arabada bu nasıl olabiliyor kusurlu araç verildiği apaçık ortada 2 aydır aracımız serviste parça bekledik. Sıfır aracımızın tüm plastik ve trim aksamları da sökülmüş aracın son halinin video kayıtlarını da paylaşıyorum, maddi manevi yıprandık aracımızın misliyle değişimini talep ediyorum.

Kia Servisi Müşteri Temsilcisi Geri Dönüş Yapmıyor İletişim Kuramıyorum

Ali