Alparslan sonuçtan memnun değil

Kia İkame Araç Sıkıntısı

Alparslan
19 Haziran 2023 21:49

Aralığın 28 'de İstanbul ersu yurt bayiden Kia Ceed sw Prestige dizel hibrit 0 araç aldım 5000kmde araç üre sistem hatası verdi. 14,06 2023 de aracı servise bıraktım aracın parça arızası varmış ve parça yurt dışından geleceği için 20gün aracın serviste kalacağı söyleniyor. İkame araç talebinde bulundum Çelik Motor Kia yetkilileri en alt segment araç kaydı girmişler ve bana çalıştıkları araç kiralama servisi tarafından nisan mikra hurda dökük çarpışan otoya dönmüş lastikleri her an gülmeyecek gibi araç verildi.

Aracı kabul etmedim iade ettim değişimini istedim. Doğru düzgün benim aracım sekmenti ne yakın bir araç tahsisini istedim 3 gündür mağdur ediliyorum ve hala çözüm almış değilim ve bayram tatiline memlekete gidecektik ailem ile birlikte mağdur ediyorum. Karşımda sürekli müşteri temsilcileri kayıt yapıp işlem alıp duruyor ama sonuç sıfır hiçbir şekilde çözüm yok nasıl bir işe çattık nasıl böyle sorunlu bir marka tercihi yaptık anlamıyorum. Konu ile ilgili mağdurum.

20 Haziran 2023 09:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Bekir
26 Kasım 2023 01:09

Kia Niro'da Elektrik Sistemi Kabusu: Güven Sarsan Süreç

Hakan
12 Aralık 2024 09:53
Kia Niro'da Elektrik Sistemi Kabusu: Güven Sarsan Süreç

Naciye
01 Temmuz 2024 15:19
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Arıza Lambası Sorunu

Fatih