Kia Connect Uygulamasının Türkiye'de Aktif Olmaması

Ahmet
18 Aralık 2024 01:14

Kia Connect uygulaması hakkında. Koskoca Kia, altyapısının olmasına ve halihazırda Hindistan da bile kullanılırken ülkemizde hala aktif olmaması büyük prestij kaybına yol açıyor. Ülkemizdeki Kia kullanıcılarını üzmeyin sevgili Kia Türkiye ve Çelik Motor.

profile profile profile
18 Aralık 2024 09:13 (Şikayetten 7 saat sonra)

Yorumlar (6)

Ufuk
Ufuk

Kia Türkiye Kia Connect açmadığı için benim nezdimde kendi ipini artık çekmiştir. Eş dost akraba, tanıdık, tanımadık kimseye bu markayı önermiyorum. Kia kalitesine yakışmayan bir yönetim var. Keşke seçim ile Kia yönetimini degiştirebilsek. Güney Kore'nin bu yorumlardan okuyup artık bir ihtarda bulunması gerekir.

Suat
Suat

Maalesef severek kullandığım aracımı 7. Ayında satıp Tesla'ya döneceğim. Aynı parayı ödeyip bu hizmeti alamamak ve yetkililerin bu çağrıya hiç kulak asmaması inanılır gibi değil!

Ömer
Ömer

Kia EV3 için Kia ya attığım maile istinaden 0850 222 55 42 numaralı müşteri iletişim biriminden aradılar. Şu ana kadar Türkiye de satılan ev araçların hiçbirinde modülün olmadığını, modül olan araçların ne zaman geleceğinin belli olmadığını ve gelse bile eski araçlara bu modüllerin eklenmeyeceğini (ücretini ödeyerek dahi olsa) belirttiler. Yani Kiaconnect i boşuna beklemeyin araçlarınızda olmayacak dediler...

Turgut
Turgut

Modül lafı doğru değil dediler sadece GSM e onay alamadıklarından kilitlemişler özellikleri. Yoksa mesela sos düğmesi de çalışmazdı dediler ki doğru. Yani Çelik Motor bir zahmet onay alacak, bir e-sim şirketi ile anlaşacak ve bu garabet yazılımı düzeltecek.

Çelik Motor bu konuda somut bir gelişme bekliyoruz?

Mahmut
Mahmut

Kopyala yapıştır cevaplar verme Çelik Motor net ol Kia connec ne zaman aktif olacak?. İnsanları Kia markasından soğutmayın. Bende ödemesini yaptığım aracı alma ya da almama konusunda kararsız kaldım.

Kia Türkiye'de Garanti Ve Donanım Eksiklikleri

Şükrü
19 Şubat 2025 17:50
Kia Türkiye'de Garanti Ve Donanım Eksiklikleri
Basak sonuçtan hiç memnun değil

Basak
01 Aralık 2024 22:26