Sevban sonuçtan hiç memnun değil

Sevban
21 Haziran 2024 14:23

Keysmart 12000 BTU klimam için ilk yılında kırmızı-mavi yanma hatası aldım. Gelen yetkili servis ürünün bandının düzgün bantlanmadığını söyledi değiştirdi gazı bastı gitti. 2. Yıl yaz ayında yine aynı hatayı aldık bu severde gelen arkadaş dış motorun cıvatasını sıkmamış diyerek aynı işlemi uygulayarak gazı basıp gitti bu yaz yine aynı hatayı aldım ve müşteri hizmetlerini aradım. Eğer ürünün gaz kaçağının hatası benimle alakalı değilse ürünü ücretsiz tamir edeceklerdir dedi. Ya da isterseniz 1169 TL'ye 2yıl ek garanti yapabilirsiniz demişti. Ürünü gelen arkadaş bu seferde sibobu sıkılmamış diyerek aynı işlemleri yaparak benden 3200 TL gaz parası ödememi istedi ya da garanti yapabilirsin diyerek bana 1849 TL tutarında fiyat çıkarttılar. Arçelik'in resmi sitesinde ek garanti tutarı 1169 TL (2yıl için) / 869 TL (1 yıl için) 1849 TL tutarındaki ücreti 3 aylık taksit ile 1909,27 TL olarak kart çekmek zorunda kaldım. Genel çağrı merkezi arayıp ek garanti yapabilirsiniz diyor. Antalya yetkili servisi ise ürün tutarını biz kafamıza göre yapmıyoruz bu doğru diyor. Başka bir müşteri hizmetleri ise garantisi biten ürüne ek garanti Arçelik yapmaz sadece yetkili servis yapar diyor. Kısacası mağdur ediliyorum. Ve bana anlatılanın samimi olmadığına inanıyorum umarım genel merkez bana resmi bir şekilde benden alınan 2 yıllık ek garantinin tutarının neden alındığını anlatabilir. Mağduriyetimin giderilmesini ve kalan ücret iademin yapılmasını rica ediyorum.

keysmart-ek-garanti-suresinde-arcelikin-farkli-fiyat-politikasi-yurutmesi-3.pdf

Keysmart Klima Soğutmuyor 3 Kez Aramamıza Rağmen Servis Yok

Şahin
11 Haziran 2024 11:15
Keysmart Klima Soğutmuyor 3 Kez Aramamıza Rağmen Servis Yok
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Orçun
14 Ağustos 2024 16:39