BİM-Keysmart Buzdolabı Mağduriyeti.

Keysmart
12 Eylül 2023 19:1955.320

Ağustos ayında, BİM'e gelen Keysmart buzdolabını aldım. Birkaç gün sonra akşam 18:30 gibi teslim edildi.
Buzdolabı sadece yerine yerleştirildi, 4 saatten önce açamayız vesaire dendi ve kolileri de bırakılarak getiren arkadaşlar gittiler.
Garanti belgesi yok, yaşadığım yer daha önceden fatura kesmeyi unuttuğu için aramıştı, bu numaradan ulaştığımda ise garanti belgesi yok sisteme kaydediyoruz vs dendi.
Buzdolabı soğutmuyordu, yeni aldım belki zaman geçince toparlar dedim fakat bugün eve döndüğümde oda sıcaklığında olduğunu fark ettim. Tekrar arkadaşları aradım, perşembeden önce kimseyi gönderemiyoruz dendi. Hafta içi çalıştığımı paylaştım fakat bir şey yapamayız dendi. 11-13 arası randevu verildi.
Buzdolabı deyim yerindeyse çalışmıyor. Elimde garanti belgesi yok. Çalışmayan buzdolabı için binlerce lira para ödedim.

Uğur
Uğur
12 Ekim 2023 12:09

Merhaba aynı problemleri yaşıyorum 2.5 aydır değişim girdiler hala sonuç yok siz ne yaptınız acaba?

Keysmart Buzdolabı Mağduriyeti

Klkc
27 Ağustos 2024 21:2436.450

"Çok teşekkür ederiz, bu platform gerçekten mağdur tarafın sesi oluyor. Ulaşılamayan firma, şirket vs gibi bir çok satıcıya ulaşım sağlıyor gerçekten emeğinize sağlık 🙏🙏"

Keysmart Buzdolabı Mağduriyeti

Dijitsu BİM'den Buzdolabı Alımında Yaşanan Servis Sorunu

Fuat
22 Şubat 2024 11:359.741

BİM'den buzdolabı aldım, kısa sürede geldi. Getiren kişi, servisin kutuyu açması gerektiğini, aksi takdirde garantinin g...

Buzdolabı Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilsin!

Zeynep
Zeynep
Keysmart
22 Eylül 2025 19:3620.807

20 Ağustos 2025 tarihinde Çanakkale Kepez Boğazkent BİM şubesinden Keysmart KEY250NFE model buzdolabı satın aldım. Ürün ...

Tümünü Gör
Keysmart Buzdolabı Şikayetim Var

Keysmart BuzdolabıŞikayetim Var

Zeliha
Keysmart Makineden Sıkmada Ses Çıkıyor!

Keysmart MakinedenSıkmada Ses Çıkıyor!

Pembe
Keysmart Böyle Ürünü Niye Piyasaya Sürüyorlar?

Keysmart Böyle ÜrünüNiye Piyasaya Sürüyorlar?

Bülent
Keysmart Makine Değişim Talebinde Bulundum Reddettiler!

Keysmart MakineDeğişim Talebinde Bulundum Reddettiler!

Azab
Keysmart 15 Gün Önce Sipariş Verdik Bugün Sabah Geldi Ve İlk Çalışmasında Sıkıntı Oldu!

Keysmart 15 Gün ÖnceSipariş Verdik Bugün Sabah Geldi Ve İlk Çalışmasında Sıkıntı Oldu!

Ela
Keysmart Gezen Çamaşır Makinesi