Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 16:58

Alt Kaynarca Kevser Mobilya Dekorasyon'a yaptırdığım kapı kusurlarını bir senedir düzeltemedim. Yaklaşık 2 sene önce yaptırdığım daire tadilatının içinde kapıların yenilenmesi de vardı. Takıldıktan birkaç ay sonra yatak odasının kapısı şişti ve bombelendi. E*** bey gelip baktı ve hemen değiştirdi. Ancak çok geçmeden 3 kapı daha bozuldu, tekrar bildirdim. Birkaç ay sonra ısrarla gelip bakın dememden sonra geldi ve 2 kapıyı da alıp gitti. Banyonun kapısını vermedim. 2023'ün mart ayından beri kapıların ne zaman geleceğini öğrenmek için yüz kere atölyeye gitmişimdir. Bana kapıların hazır olduğunu, ustaların çok yoğun olduğu için gelemediğini söyledi. Ben de inandım. 1 aydan fazla geçince tekrar gittim. Meğer kapılar hazır değilmiş. Fabrika kabul etmemiş tekrardan yeni kapı vermemek için beni oyalamış. Bu ilk yalan da olmadı. Sonraki dönemde erdal bey artık telefonlarımı açmamaya mesajlarıma cevap vermemeye başladı. WhatsApp yazışmalarımız duruyor. Atölyeye gidip sorduğumda ; duymuyordur, çok yoğundur gibi bahaneler söylediler. Ancak kardeşi a** beye telefon ettirdiğimde hemen açılıyordu telefonu.

Kısacası 1 senedir fazladır yalan söyleyerek telefonları açmayarak geçti. En son uğraşa uğraşa 2 kapı daha takıldı. Son bir kapı için 4 kere ölçü almaya eleman yolladı dalga geçer gibi. En son 7 martta geleceğini söyledikleri kapı için 6 martta bana hatırlat diyen a*** beye mesaj attım. Ne cevap geldi ne de üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen arayan soran ve kapı getiren var. Aksini iddia ederlerse bütün yazışmalarım ve fotoğraflar duruyor. Ben hayatımda bu kadar yalan söyleyen birini ilk defa gördüm. İnşallah başka da rastlamam.

Benim sabrım tükendi. Bundan sonra taktıkları yarım yamalak hiçbir ayarının yapıldığı kapıları düzeltinceye ve son kapımın da getirilip düzgün bir şekilde takılması gerçekleşmediği sürece bulabildiğim her yere şikayet yazmaya devam edeceğim.

18 Mart 2024 11:41
Kevser Mobilya Dekorasyon (Pendik) Kapı Problemi

En son uğraşarak taktırdığım salon kapısının kalitesi ve işçiliği de bu! Beklediğim banyo kapısından hala ses yok.

27 Mart 2024 16:55

Mağdur etmeye devam. Devam edin. Kötü malzeme +kötü işçilik+susmaya devam