Kestel Devlet Hastanesi Yemek Temizlik Ve Nevresim Sorunu

25 Nisan 2024 00:05

Rahim ameliyatı sebebiyle hastanede 5 günlük bir süre geçirdik. Annem ameliyat oldu ben de refakatçi olarak kaldım. Devlet hastanesinde yastık kılıfı ve çarşafın sadece hastaya verilip refakatçiye verilmemesi son derece utanç vericidir. Hala bu problemleri konuşuyor olmak çok acı. Kendim için pike istedim vermediler yasakmış. Evden getir dediler. Aracım yok iki vesait otobüsle hastaneye geldim yatak çarşafı kadın başıma nasıl taşıyacağım kaldı ki başka eşyalarda da. Hadi diyelim ki refakatçiye nevresim vermiyorsunuz en azından bu konuda bilgi verin ki hastaneye hazırlıklı gelelim ya da duvara bir yazı yazın halk gördükçe kuralın bu olduğunu bilsin. Ben hayatımda ilk defa refakatçi oldum hastanedeki refakatçi kurallarını bilmek zorunda değilim. Gelelim ikinci probleme temizlik personelleri son derece vasat. Sırf yapmış olmak için viladayı ıslatıp yalap şap yere sürüp çıktılar tuvalet ve lavaboyu temizlemeye kimse gelmedi her yer çok pis hastane gibi yerlerin en temiz yerler olması gerekirken çok affedersiniz köpek bağlasan durmaz denecek şartlarda olması çok üzücü. Biz bu ülkenin vatandaşı olarak dünyanın vergisini ödüyoruz en iyi hizmeti almaya da sonuna kadar hakkımız var. Elinizdeki vergiler kaliteli hizmet sunmaya yetmiyorsa bu ülkenin topraklarında yaşamaya hakkı olmayan mültecileri çıkarın bizlerde biraz olsun rahat edelim. Bir diğer husus verilen yemekler. Laf olsun diye yemek yapılmaz verilen yemekler o kadar kötünün yapan kişi güzelim malzemeyi yeteneksizliğiyle çöpe çevirmiş resmen. İsi bilen aşçılardan destek alın ki verdiğiniz yemek yensin ya da hiç yemek vermeyin, en azından onca malzeme israf olmasın. Eğer bir hizmet laf olsun diye yapılırsa faydadan çok zarara sebep olur. Devlet hastanelerin özel hastanelerden daha iyi olması lazım. Her kamu kuruluşu devletin gücünü gösterir biz güçlü bir ülkeyiz bazı yönetici kadrolarında işi bilmeyen insanların var olması hizmet kalitesini olumsuz etkiliyor. Lütfen vatandaşın şikayetine kulak verin ve sizlere verilen yetkileri en iyi şekilde kullanın.

04 Şubat 2025 21:19

Beypazarı Devlet Hastanesi'nde Refakatçi Hizmet Eksikliği!

31 Ağustos 2024 03:03
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Gümüşhane Devlet Hastanesi Refakatçi Olarak Karşılaştığım Hijyen Ve Personel İlgisizliği

20 Haziran 2025 09:09