Selin sonuçtan hiç memnun değil

Kervansaray Hotels Jura Kervansaray Uludağ

16 Mart 2024 20:35

Hotels.com üzerinden 1.5 ay önce yaptığımız rezervasyon, otelin kapanacağı gerekçesiyle 3 gün kala profesyonel olmayan bir biçimde iptal edildi. Otel tarafından önce iptal edildiği bildirilmiş, ardından 3 saat sonra rezervasyonun devam ettiği söylendi. İlk başta sorunun Hotels.com kaynaklı olduğunu düşündük ancak otelle iletişime geçtiğimizde, otelin kapanmaya karar verdiğini ve rezervasyonumuzun iptal edildiğini belirten bir yetkili tarafından yanıt aldık. Daha sonra B*** Hanım ve K**** Bey tarafından yapılan geri dönüşte herhangi bir sorun olmadığı ve otelin kapanmadığı belirtildi. Tatil öncesinde otelin profesyonel olmaması nedeniyle hoş olmayan bir durum yaşadık. Otele vardığımızda bu tür davranışların devam ettiğini gözlemledik. 507 numaralı odada kaldık ve maalesef oda oldukça kirliydi. Defalarca uyarmamıza rağmen, odanın temizlenmesi konusunda bir iyileştirme yapılmadı. Hakkımızı aradığımızda resepsiyondaki görevli tarafından anlamsız bir yanıtla karşılaştık. Duvarlarda kahve lekeleri, yataklarda temiz olmayan yatak örtüleri ve tüyler olduğunu defalarca belirtmemize rağmen, ancak dördüncü uyarımızda duvarlar silindi ve beşinci hatırlatmamızda yatak örtülerimiz değiştirildi. İkinci akşamımız olmasına rağmen odamızda sabun dahi bulunmuyor. Ayrıca odalarda hoş olmayan bir sigara kokusu mevcut. Yemekler konusunda ise lezzetler fena değil fakat yemek alanında hijyen konusunda ciddi eksiklikler var. Tüm tabak, çatal ve bardaklar kirliydi. Neyse ki kullan at kağıt bardaklar sayesinde temiz bir şey kullanma şansımız oldu.

18 Mart 2024 00:46

08 Eylül 2024 11:32

21 Eylül 2023 23:27

Euphoria Barbaross Beach Resort Otel Konaklamamızda Yaşadığımız Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

25 Eylül 2024 15:18
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 22:48