21 Aralık 2023 23:04

Şikayet

Merhaba sevgili Kerastase ailesi, ben de düzenli bir Kerastase müşterisiyim. Fakat üzülerek çok mağdur edildiğimi belirtmek isterim. İki yıl önce Manisa'daki Kerastase salonundan Densifique Homme 30x6 ürününü aldım. Ancak bende alerjik reaksiyonlar gösterdiği için ürünü, alırken de garanti edildiği gibi %90 dolu bir şekilde iade ettim. Fakat bana nakit ödeme yapılamayacağını, onun yerine ürün verebileceklerini söylediler. Ben de zaten Kerastase'nin başka ürünlerini kullandığım için, iade ettiğim ürünün yerine dört adet şampuan almayı kabul ettim. Ancak iki yıldır oyalanıyorum. Kerastase firmasına güvenim tam olduğu için hiçbir hukuki süreç başlatmadım. Fakat bir çözüme ulaşamazsam hakkımı hukuki olarak aramak zorunda kalacağım. Lütfen yardımcı olun. 0506*****62 Türkiye, Manisa

21 Aralık 2023 23:21

Kerastase Manisa salonundan densifugue homme 30x6 ürününü aldım zaten şampuanını kullanıyordum ürünü alırken iade garantisi verdiler ürün bende alerjik reaksiyon gösterdi bende ürünü %90 dolu bir şekilde iade ettim iadeyi aldılar fakat yerine nakit veremeyeceklerini ürün değişikliği yapabileceklerini söylediler oysa salon yetkilisi bizzat kendisi iade alinde nakit bir şekilde olacağının altını çizmişti neyse zaten şampuanlarını kullandığım için uzatmadım iade verdiğim ürün yerine rakamsal karşılığına tekabül eden 4 adet şampuanı almayı kabul ettim fakat üzerinden 2 yıl geçmesine ve bu süreçte devamlı ürünleri sormama rağmen geliyor gidiyor derken 2 yıl oyaladılar şimdi de üstünden çok zaman geçti bu saatten sonra yapılacak bir şey yok diyor  elimde tüm yazışmalar ve tüm ses kayıtları mevcut kerastase firmasından da solondan da şikayetçi olacağım hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacağım yazıklar olsun

21 Aralık 2023 23:43

Kerastase Manisa salonundan densifugue homme 30×6 ürününü aldım zaten şampuanını kullanıyordum ürünü alırken iade garantisi verdiler ürün bende alerjik reaksiyon gösterdi bende ürünü %90 dolu bir şekilde iade ettim iadeyi aldılar fakat yerine nakit veremeyeceklerini ürün değişikliği yapabileceklerini söylediler oysa salon yetkilisi iade halinde ödediğim rakamı aynen onlarda eline sayıcaz diye altını çizmişti bende zaten şampuanlarını kullandığım için uzatmadım iade ettiğim ürünün değerine denk gelen 4 adet şampuanı almayı kabul ettim fakat üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bu süre zarfında da sürekli arayıp sormama rağmen geliyordu gidiyordu diye kaç yıl oldu oyalıyorlar son defa görüştüğümde ise ağzındaki baklayı çıkardılar üstünden çok zaman geçti artık bir şey yapamayız dedi salon yetkilisi fakat elimde tüm yazışmalar ve ses kayıtları mevcut   yazıklar olsun hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacağım

Yıldız
08 Kasım 2024 15:34