Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya 1 Gün Sonra Yapılan Sipariş İptali Talebine % 15 Kesinti

27 Aralık 2023 12:17

Kelebek Mobilya Ankara Bilkent Şubesini 23.12.2023 tarihinde ziyaret ettim ve Satış Temsilcisi tarafından 24.12.2023 tarihinde indirimlerin biteceği söylendiğinden ve ekstra mağaza indirimi yapılacağı söylendiğinden kızım için 1 adet Piena 180 cm Sürme Kapılı Dolap, 1 adet Piena Şifonyer, 1 adet Piena Komodin satın aldım. Bana bir sözleşme imzalatıldı ama okumaya fırsatım olmadı ve bir nüsha da tarafıma verilmedi.

Ertesi gün indirimlerin devam ettiğini ve mağazanın bana yaptığı ekstra indirimin dalga geçer gibi sadece %1 yapıldığını gördüm ve anladım ki katakulliye getirilerek aldatılmışım. Bunun üzerine ürünleri iade etmeye karar verdim. Bir yandan da webden ürün fiyatlarına bakarken Trendyol'da aynı ürünün % 18 daha uygun fiyatlı olduğunu görüp aradan da aynı ürünü satın aldım. Hemen (24.12.2024 12:30'da) Kelebek Mobilya Ankara Bilkent Şubesine gidip sipariş iptali isteğimi ilettim ancak bana bir gün önce verdiğim standart ürün siparişini iptal edemeyeceğimi söylediler. İptal talebimi mail ile de ilettim. Israrım üzerine muhasebeyi arayıp talebimi ileteceklerini söylediler. Bir gün sonra muhasebenin onaylamadığını, sipariş iptali yapacaksam %15 kesinti yapılacağını belirttiler. Muhasebenin telefonunu benimle paylaşmadılar. Kelebek iletişim merkezine kesinlikle ulaşamıyorum. Yaklaşık 50 kere aradım 3 gündür.

Ben Kelebek Mobilya Ankara Bilkent Şubesine sipariş ettiğim ürünü daha yüksek fiyattan aldığım için iade etmek istiyorum. Trendyol'dan aldığım ürünün de siparişinin devam etmesini istiyorum. Tabi ki zaten ürünü alacağımdan siparişi iptal edilecek olan parti için kesinti yapılmasını istemiyorum. Bu konuda yardımcı olacak bir muhatap da bulamıyorum. Sipariş iptalinde böyle kötü bir duruma düşeceğimi hayal edemediğim için (kanunlardaki açıklığı kullanıp sözleşmeye madde eklenmiş) şu anda aynı siparişi iki farklı kanaldan vermiş ve iki kez ödeme yapmış durumdayım.
Kelebek Mobilya'dan bir yetkilinin bana ulaşmasını ve çözüm bulmasını rica ediyorum.

profile profile
27 Aralık 2023 12:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)
28 Aralık 2023 13:56

Kelebek Mobilya iletişim merkezinden arandım. Talebimi değerlendirdiklerini, başka bir birim tarafından aranacağımı söylediler. Tekrar aramalarını bekliyorum.

29 Aralık 2023 13:11

Bayiden %15 kesintiyi yaptırsam bile para iadesi için aylarca beklemem gerekebiliyormuş. Bu durum yüzünden sinirlerimin daha fazla yıpranmaması için Trendyol siparişimi iptal ettim. Bayilerde imzalatılan sözleşmelerin özellikle iade/değişim kısımlarını iyi okumanızı ve olumsuz herhangi bir madde (kesinti vb.) varsa asla alışveriş yapmamanızı, internet üzerinden başka kanallarla satın almanız daha sağlıklı olacaktır.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 21:55
Sevda sonucu yetersiz buldu

27 Mart 2025 22:32
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 18:26
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 11:44
Kelebek Mobilya - Ankara Eskişehir Yolu Mağazası
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 19:02
Kelebek Mobilya'da Teslimat Ve Ürün Kalitesi Sorunları