Derya sonuçtan hiç memnun değil

Kehribar Kolyecim Çalışanın Tehdidi

Kehribar Kolyecim Çalışanın Tehdidi
01 Şubat 2024 16:02

Kehribar kolyeci diye bir Instagram sayfasına ürün aldım 2 adet birisine hediye aldım diğerini çocuğumu aldım 2 adet aldığınız ürün Normalde nasıl gelir iki ayrı kutuda ve bunlar Kehribar kolyelerin orijinal olduğunu söylüyorlar sertifikalı olduklarını söylüyorlar. Neyse ürün geldi bana kargodan bir açtım bir kutu ve içinde bir tane kolye gözüküyor hemen firmaya ulaşmaya çalıştım firma dedi ki yanlışlık olmuştur falan dedi. Sonra bir bayan aradı işte dedi. Ben de paketleme yaptım dedi. Benim patronum dedi bana kızdı dedi. O paketleme ikisini bir yerde verdi. Biz açıp bakmadık tek kutu olduğu için çünkü sonuçta iki ürün verirseniz iki ayrı kutuda gelir kolye olduğu için içinde ikinci kolyesi kız beddua etti. Beddua edince karşılığında aldı tabii Sanki ben bedavaya aldım beddua ediyor bize.

Neyse bir de açtım sertifika bomboş içerisine hiçbir bilgi yok. Ne kodu ne bir şeyi ürünle ilgili hiçbir şey yok zaten bir tane koymuşlar boş koymuşlar Hani Alın siz doldurun ne yaparsanız yapın gibi. Bu bayan şimdi bana mesaj atıyor benim kocaman avukat Şimdi sen gör şikayet et beni de gör bak benim kocam Avukat bir de tehditlere bakar mısınız? Böyle bir firma olur mu? Ürünler sahte mi sertifika boş ben bu Sertifikayı her matbaacıya gidip çıkartabilirim diğer ürünün sertifikası nerede iki ürün de sertifikası nerede kodu nerede Avukat eşiniz bana bunların o zaman gerçekliğini öne çıkarsın beni tehdit ediyorsunuz ya kocaman Avukat diye Şimdi mesaj görselini atıyorum.

Gamze
Gamze

Ya siz çalışana tek ürün yolladığını sandığınız için telefonda or. Spular diye bağıran kişisiniz değil mi ;) İşletme sahibinde dol. Ndırıcılar diyen... Hikayeniz bana tanıdık geldi çünkü. Koskoca şikayet var sitesinde kehribar kolyecim firmasıyla ilgili siz haricinde yorum yazan bir Allah'ın kulu yok. Paketin içerisinde iki kolye varken bir tane sanıp hırs. Z dol. Andırıcı muamelesi gösteriyorsunuz. İkinci kolyeyi fark ettiğinizde mahcup olmak yerine yorulmayıp buraya güzel hikaye anlatıyorsunuz. Neyse Allah'a havale...

Derya
Derya

Hanımefendi ne güzel firmasını zedelememek adına açıklama yazmış ama benim koyduğum görsellere bakmamış sanırım. Yazışmada açık açık yazıyor sahte ürün satıyorsunuz boş sertifika gönderiyorsunuz bu kanıtlı olarak görselde var. 2 ürün almışız iç içe koymuşsunuz ve üstüne üstlük 1 sertifika koyup oda boş yollamışsınız bu da mesajda yazıyor. Anneme edilen bedduanın ve bana edilen küfürün karşılığını cevap verdiğim için mi bu cevabınız. Siz asil beni avukat kocanızla tehdit etmenizi ve bu sahte ürünlerin boş sertifika ile göndermenizi açıklayın kolyeler boş hiçbir işe yaramıyor çöpe gitti helal olmasın özellikle o küfür ve beddua eden çalışana edep sen ne güzel şeysin kocam avukat benim. Haaa ne güzel ne güzel

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 13:26
Pirlanta_kalite Altın Vaadiyle Yanıltan Satış!
Pirlanta_kalite Altın Vaadiyle Yanıltan Satış!

Busra
22 Temmuz 2023 10:56
Favorsu.tr Resimli Kolye Sıkıntısı!
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 11:08