Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Kechy Gurme Dondurma Tüketimi Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunları Ve Yetersiz Firma İletişimi

06 Eylül 2024 23:10

15.7.2024'de Ankara/Gölbaşı/Macro Center'dan satın almış olduğumuz 400 gramlık 'Kechy Gurme Dondurma - Stevia Çikolata' isimli ürünün yarısını tükettikten sonra gaz, karın ağrısı ve ishal şikayetlerim oldu. Aynı şikayetleri eşimin de yaşaması üzerine ertesi gün firma ile iletişime geçip 2023 yılından beri ürünlerini keyifle tükettiğim markadan dolayı böyle bir rahatsızlık yaşamaktan üzgün olduğumu belirterek, talep etmeleri halinde yarısı buzlukta duran ürünü incelenmek üzere teslim edebileceğimi bildirdim.

26.8.2024'de firma yetkilisi beni arayıp ürünün incelendiğini, herhangi bir sorun bulunmadığını, gıda mühendislerinin steviaya karşı alerjim olabileceğini belirttiğini iletti. Yetkiliye stevia ile tatlandırılan başka ürünler tükettiğimi ve bir sıkıntı yaşamadığımı söyleyip benden teslim alınan ürünlere yapılan test raporunu göndermelerini istedim. Telefonda iletilebileceği söylenmesine rağmen test raporu tarafıma iletilmedi.

6.9.2024'de firma tarafıma ilettiği e-postada özetle ürünlerin incelendiğini, herhangi bir problem raporlanmadığını, stevialı ürünlerin laksatif etki gösterebileceğini ve tavsiye edilen porsiyon miktarının geçilmemesini önerdiklerini belirtti.

Yaşadığım tecrübeye istinaden firmanın ürünlerini bir daha tüketmeyi düşünmüyorum.

06 Eylül 2024 22:43

15.7.2024 tarihinde Ankara/Gölbaşı/Macro Center'dan satın almış olduğumuz 400 gramlık 'Kechy Gurme Dondurma - Stevia Çikolata' isimli ürünün yarısını tükettikten sonra gaz, karın ağrısı ve ishal şikayetlerim oldu. Aynı şikayetleri eşimin de yaşaması üzerine ertesi gün firma ile iletişime geçip 2023 yılından beri ürünlerini keyifle tükettiğim markadan dolayı böyle bir rahatsızlık yaşamaktan üzgün olduğumu belirterek talep etmeleri halinde yarısı buzlukta duran ürünü incelenmek üzere teslim edebileceğimi bildirdim. Firma aynı gün gelip yarım kutu ve aynı gün aldığımız başka bir kutuyu teslim alıp gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti. 26.8.2024 tarihinde firma yetkilisi beni arayıp ürünün incelendiğini, herhangi bir sorun bulunmadığını, gıda mühendislerinin steviaya karşı alerjim olabileceğini belirttiğini iletti. Yetkiliye stevia ile tatlandırılan başka ürünler tükettiğimi ve bir sıkıntı yaşamadığımı söyleyip benden teslim alınan ürünlere yapılan test raporunu göndermelerini istedim. Telefonda iletilebileceği söylenmesine rağmen test raporu tarafıma iletilmedi. 6.9.2024 tarihinde firma tarafıma ilettiği e-postada özetle ürünlerin incelendiğini, herhangi bir problem raporlanmadığını, stevialı ürünlerin laksatif etki gösterebileceğini ve tavsiye edilen porsiyon miktarının geçilmemesini önerdiklerini belirtti. Firma şikayetime ilişkin olarak süreci yönetmeye iyi başlamasına rağmen, ne yazık ki inceleme sonucunu zamanında ve tatmin edici bir şekilde açıklamakta yetersiz kalmıştır. Yaşadığım tecrübeye istinaden firmanın ürünlerini bir daha tüketmeyi düşünmüyorum

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Algida Tarafından Ticari Ve Manevi Yönden Mağdur Edildim!

Şule
10 Haziran 2024 09:30

22 Haziran 2024 16:59
Burcum sonuçtan hiç memnun değil

Burcum
27 Şubat 2024 17:07
Algida'nın Bayat Dondurmaları
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 16:41
AOÇ Ayıbıdır Duyun