Mustafa sonucu yetersiz buldu

Kayra Tesisat (724ustasi.com) Mutfak İmalatı Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

17 Mayıs 2024 18:16

E*** G***** A***** isimli kişi bizden mutfak imalatı için ödeme aldıktan sonra bir haftadır telefonlarımızı açmıyor ve bu kişiye ulaşamıyoruz. Kendisini siyasi bir figür olarak tanıttığını ve başka kişilere de benzer durumlar yaşattığını duyduk. Eğer bu yazılanları görüyor ve takip ediyorsa, ödediğimiz parayı geri versin. Aksi takdirde, vermese bile, icra takibi başlattım ve iki farklı adresine işlem yapılacak.

Klinkshop

Armut uygulamasından benimle iletişime geçen bu şahıs bizden de parasını aldığı işi yapmayıp gitti. Yanlış yamalak kırdı etrafı. Tekrar ödeme yaparak hem yapmadığı işi başkasına yaptırmak, hem de bozduğu yerleri düzelttirmek durumunda kaldık. Aylarca inşaat dağınıklığı çektik. Bazılarımızı, ailesinden bazı kişiler hala rahatsız ediyor. Şahıs ile ilgili şikayet var numaram: 27499233 Bu portal sayesinde tüm mağdurlar birbirimizi bulduk ve davalarımızı birleştiriyoruz. Peşini bırakmayacağız.

Klinkshop

Bu şahıs bizden de parasını aldığı işi yapmayıp gitti. Yanlış yamalak kırdı etrafı. Tekrar ödeme yaparak hem yapmadığı işi başkasına yaptırmak, hem de bozduğu yerleri düzelttirmek durumunda kaldık. Şahıs ile ilgili şikayet var numaram: 27499233 Bu portal sayesinde tüm mağdurlar birbirimizi bulduk ve davalarımızı birleştiriyoruz. Peşini bırakmayacağız.

Admin
Admin

Merhaba bir iletişim numarası alabilir miyim

Orhun sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve İade Sorunu: Usulsüz Ticaret İddiası

04 Kasım 2024 00:19
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Bi Mutfak Banyo Tadilat Kabusu: Paramız Gitti, İşler Yarım Kaldı

19 Ağustos 2024 23:02
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Montajı Tamamlanmayan Mutfak Dolapları Ve Kapılarla İlgili Hayal Kırıklığı

26 Ekim 2024 22:23