Tuba sonucu yetersiz buldu

Kayra Giyim Ankara Metromall Mağazasından Aldığım Ürünün İnceleme Süreci Şikayeti

13 Nisan 2024 18:34

K**** Ankara Metromall mağazasından aldığım kap iki giymede astarı attı. Mağazaya ürün incelemesi için verdim fakat 21 iş gününü geçmesine rağmen ürünümden hala bir haber yok. Ürün incelemede deyip geçiştiriyorlar. Telefonları açmıyorlar. Mağazaya gittiğimde hala incelemede deyip yolladılar. Ne yapabilirim yardım istiyorum bir geri dönüş bekliyorum

17 Nisan 2024 13:01 (Şikayetten 3 gün sonra)
19 Nisan 2024 19:17

Metromall mağazanızdan arandım. Ürün tadilat gördü gelip alabilirsiniz diye. Bende hafta sonu gidip alacağım. İnşallah sıkıntısız bir teslimat süreci olur. Tekrar buradan geri dönüş sağlayacağım teşekkürler

28 Nisan 2024 15:39
kayra-giyim-ankara-metromall-magazasindan-aldigim-urunun-inceleme-sureci-sikayeti-1.jpg

Ürünümü bugün elime alabildim. 1 aylık bir mağduriyetten sonra. Ama firma ürünü tadilat yapıp göndermesine rağmen çok uzun bir süreçten sonra elime alabildim. Değişim veya iade kabul edilmemiş. Yinede ilginiz için teseskkurler

Emel sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 20:05
Yanıltıcı Bilgiyle Satın Alınan Kabanın İadesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 16:10
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 14:39
Kaşe Montun Hızla Tüylenmesi Ve Garanti Sorunu

09 Ocak 2025 14:01
Garanti Sürecinde Mağduriyet Ve Ekstra Ücret Talebi
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 19:35
Değişim Taleplerine Yanıt Vermeyen Mağaza