Katılımevim,3 yıldır Şikayetvar üye
markasıdır. Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
156 şikayet
“Yanlış anlaşılma olmuş benden kaynaklı çözüldü Konya şubesi Emrah beye teşekkür ederim”
Ümit Şikayetini Yayından Kaldırdı“Yapılan konuşmadan dolayı teşekkür ediyorum.”
Ekrem Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler süleyman bey”
Yagmur Şikayetini Yayından Kaldırdı“Çözüme ulaştı”
Fırat Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Muzaffer Şikayetini Yayından Kaldırdı“Kendilerine ilgilerinden ve çözüm odaklı davranmalarında dolayı teşekkür ederim kendim yanlış anladığım için yazdım. Teşekkürler katılım evim”
Mevlüde Şikayetini Yayından Kaldırdı“Gülay Hanım ve Emre Bey'e hızlı geri dönüşleri için teşekkür ederim.”
Demet Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü teşekkür ederim.”
Muhammet Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim”
Berkan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü ocak 15 teslimatım yapılacak. Diyarbakir şube müdürü mehmet beye teşekkürler.”
Vedat Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sefaköy şubesinde çalışan temsilcimiz enes Akpınar sorunumu çözdü teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim”
Tarık Şikayetini Yayından Kaldırdı“Katılımevim'e teşekkür ederim”
Ahu Şikayetini Yayından Kaldırdı“Problemim çözüldü”
Hüseyin Şikayetini Yayından Kaldırdı“Müşteri hizmetleri tarafından bugün çözüldü”
Bülent Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetimin çözümünde bana verdiği destekten dolayı Kayseri şube müdürümüz sayın Orhan Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum...”
Gökhan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Ödeme ile ilgili sorunum çözüme kavuştu. 24 Aralık'ta ödeme sözü aldım şube müdürü İbrahim beye teşekkür ederim.”
Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı