Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
14 Ekim 2024 01:07

Yarın saat 14.00'te savcılığa gidiyorum, hakkınızda yanıltıcı bilgi vererek veri toplama suçundan adli işlem başlatacağım! Çünkü size insanca anlattığımda beni arayan uzman ekibinizdekilerin uygulama içeriğinden haberi yok ve basit bir soruya bile doğru cevap veremiyorlar, teknik destek ekibine ulaşamadıklarını söylüyorlar!
Özetliyorum: Cüzdanıma para yüklemek için kart bilgilerimi girip hesabımı onayladım. Limitler bölümünde doğrulanmayan hesaplarda yükleme limitinin 2.750 TL olduğu ve doğrulanan hesapların ise günlük cüzdana para yükleme limitinin 150 bin tl olduğu yazıyor ancak 5 bin tl'den fazla yollayamıyorum, hata veriyor! Sizin sözde uzman ekibi diyor ki: bir defada 5 bin olacak şekilde günlük 150 bin tl diyor ancak bu da doğru değil, bir günde toplam 5 bin yükleniyor, başka izin vermiyor, uygulama çok denedim ancak uygulama yeşil yazıyla günlük limit 150 bin diyor! Ciddi miktarda maddi zarar ettim, eğer 5 bin ile kısıtladıysanız niye 150 bin yazarak tüm kimlik ve kart bilgilerimi aldınız, 5 bin için kim kullanır bu uygulamayı? Savcılığın ifadeye çağırması halinde de bu kadar umursamaz olacak mısınız birlikte göreceğiz!

02 Mart 2025 21:20

İlker
30 Mart 2025 13:46
Kimlik Doğrulama Krizi: Paramı Çekemiyorum!
Hatun sonuçtan çok memnun

Hatun