04 Ekim 2023 14:23

Babam Kartal koşuyolunda bir aydır kalp damar anjiyo bölümüne kalıyor. Sonrasında kalp yetmezliği bölümünde de kaldı anjiyo ve pil takıldığı zaman diliminde enfeksiyon kapmaması gerekirken hastanede sürekli bir sineklenme durumu var çöplerde ve tuvaletlerde siyah küçük sinekler ve bunun için bir şey yapılmadığını düşünmekteyim bir aydır orada bulunduğumuz süre içerisinde herhangi bir eksilme olmadı çünkü bu sinekler tuvaletten hastaların odasına gelip mikrop taşımaktalar enfeksiyon riskini artırmakta olup bir diğer şikayetimse kateter yolu açılırken kasıktan yanıcı bir madde elbette dökülmesi gerekiyor. Olabilir fakat yumurtalıklarına kadar döküp açık yara haline dönüşmesine sebebiyet veren bu işlemi doktor ya da hemşire kimin yaptığından emin olmayıp böyle bir ihmalkarlığın oluşup hastanın iki hafta yürüyememesine ve açık yara oluşmasına sebep olunmuştur.

Fatma
Fatma

Koşuyolu kalp hastanesinde yatmakta olan hastamız 9saat üst üste ameliyat geçirdi, iç organlarını dışarı çıkararak yapacaklarını riskli olduğunu, aynı zamanda da ikna edici konuşma yapıyorlar. Hastanın durumu riskli ise neden hasta yakınına umut verir ikna eder gibi konuşuyorlar. Riskliyse ameliyata almanın anlamı yoktur. 15gun içinde hastamız vefat etti Koşuyolu kalp hastanesinde tedavi olan çoğu kişinin öldüğünü duyuyoruz. Hasta üzerinde denememi yapılıyor. Arkasında şüphe uyandırıyor. Koşuyolu kalp Hastanesi'ne güvenmeyi. İçeride neler dönüyor bilmiyoruz. Genelde hastaları gecede indirip ameliyat ediyorlarmış.

Kartal Koşuyolu Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İhmali Sonucu Annemi Kaybettim

14 Temmuz 2024 23:49