Betül sonuçtan çok memnun

Yanıltıcı İş Başvuru Sitesi Hakkında Yardım Talebi

28 Kasım 2024 22:15
Betül'ün Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin çözümü için beni bilgilendirip her sorumu nezaketiyle cevaplayan yetkili kişiye de ayrıca teşekkür ederim”

Merhaba. 28.11.2024 tarihinde LCW'de çalışmak adına iş başvurusu için fotoğrafta görülen siteye kişisel bilgilerimi girmiş bulunmaktayım. Bu sitenin yanıltıcı bir site olduğu konusunda şüpheliyim ve bilgilerimi çoktan girdim, formu gönderdim. Adıma açılacak herhangi bir banka hesabını ya da suç işlenmesi durumunda adıma devredilmesini kabul etmiyorum. LCW yetkililerinden cevap ve yardım talep ediyorum. Mümkünse site adına şikayette bulunmalarını ve kapatmalarını istemekteyim.

28 Kasım 2024 22:01

LCW mağazasına 28.11.2024 tarihinde bir internet sitesi üzerinden iş başvurusunda bulundum ve kişisel bilgilerimi girdim. İş başvurusu hariç hakkımda yapılacak herhangi bir suçlamayı, banka hesabının açılmasını, telefon hattı tanımlanması vs gibi bir durum olursa kabul etmiyorum. LCW markasının söz konusu siteyi kapattırmasını istiyorum.

Girip başvuru yaptığım sayfanın aşağıya fotoğrafını bırakıyorum.

28 Kasım 2024 22:54 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

30 Kasım 2024 23:26

Rümeysa
Rümeysa

Cidden güvenilir mi ne dediler yetkililer bende başvuru yaptım endişeliyim

Zeynep
Zeynep

Bende başvuru yapmıştım site güvenilir mıymış acaba

Evet bu site güvenilirmiş

04 Ekim 2024 13:08