Kargılı Mobilya Garanti Bitmeden Kumaşla Yaşanan Sorunun Giderilmemesi

13 Haziran 2023 12:222.643
Hamide'nin Teşekkür Mesajı
Servise gelen Murat bey çökmüş olan bölümleri onararak, koltuk takımının kötü görüntüsünü bir tık düzeltti. Servisin analizi sonucu kumaşın hiçbir temizlik işlemi görmediği ve kumaşın damar deseninin kaybolması kumaşla alakalı olduğunun kanaatine varılmıştır. Murat beye yapmış olduğu işlem için teşekkür ediyorum. Firmanında kumaşla ilgili geri dönüşünü bekliyorum.

Kargılı Kocaeli Mobesko'dan alınmış olan koltuk takımımın mart'ta garantisi dolmadan fark ettiğim kumaş renginin solmasını arayıp bildirdim. Garantinin bitmesine 1 ay kala servise kayıt açıldığı ve servisin 45 gün hizmet süresi olduğu söylendi. 45 gün dolmasına az kala servis bir tarih verdi ve eve geldiklerinde kimseyi bulamadıklarını iddia ettiler. Hemen aynı saat içerisinde Kargılı'yı aradım, ancak servisin ilgilenmesi gerektiği söylendi ve servisi aramam söylendi. Servisi aradım ve bana İstanbul dönüş yoluna girdiklerini söylediler, ancak asla gelip zile basmadılar. Sonrasında yeni bir kayıt oluşturulması gerektiği söylendi.

Tekrar Kargılı'yı arayıp kayıt için bilgileri aldılar ve yine mayıs'a kadar bekledim. Dönüş alamadığım için tekrar aradım ve kayıt açılmamış olduğu söylendi. Koltuk takımının resimlerini tekrar gönderdim ve kayıt açıldı. Ramazan ayı geçti, hala ses seda yok. Ben insanların ramazan ayında belki niyetlidirler diye arayıp üstelemek istemedim, o sıcakta bir de 3.kattan taşımasınlar diye. Mayıs'ın sonunda aradım ve bir hafta sonra tekrar aramam için rica edildim. Tamam dedim ve haziran'ın 2.haftasında telefona çıkan Kargılı çalışanı önce görüşme yaptığım m***e hanıma verdi. M*** hanım 9 gün önce konuşulan konunun ne olduğunu hatırlamadığını ve konunun ne olduğunu bilmediğini söyledi. Bana Kocaeli mağaza sorumlusunun deniz hanım olduğunu söyledi, ben g*** hanım dedim, evet iki ismi var dedi bana. Muhatabı kesmek adına söylenen asılsız bilgiler olduğunu düşünüyorum. Kargılı gibi bir markanın böyle bir şey yapabileceğini asla düşünmezdim.

Seçkin bir marka olup satış yapılırken yardım severlilik, güler yüzden eser yok, insanlar şikayetçi olunca. Altı üstü koltuk takımı dersiniz ama hak hukuk yerini bulmayınca insan ister istemez fevrileşebiliyor. Söylendiği üzere mağaza müdürünün akşama kadar beni aramasını bekleyeceğim, inşallah dedikleri gibi müşterilerini mağdur etmezler.

13 Haziran 2023 13:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz ; Şikayetiniz incelemeye alınmış olup en kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır. KARGILI MOBİLYA olarak Şehir içi ve Şehir dışı yüksek metrekarelerdeki mağazalarımızla ve gerekse internet sitemiz üzerinden yüzlerce çeşitlilikteki ürünlerimiz ile Ülkemizin her noktasına satış ve servis hizmeti vermekteyiz. Her geçen gün sizlerle büyümekte olan firmamız vizyonunun temel esası Müşteri memnuniyeti olup bu vizyon çerçevesinde hizmet vermekteyiz. İstek talep ve şikayetleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür ederiz. SAYGILARIMIZLA KARGILI MOBİLYA

16 Haziran 2023 00:05

Mağaza müdürü olan Deniz Gülsüm hanıma bana oluşturmuş olduğu servis randevusu için teşekkür ediyorum. Adaletli bir noktada buluşabileceğimize inanıyorum. Mağdur olmam için bana sunulan bu teklifi kabul ettiğim için pişman olmayacağımı düşünüyorum. Kargılı markasını devam tavsiye etmek isterim. Deniz hanımın samimiyetine güvenerek verdim bu kararı. Teşekkürler...

17 Temmuz 2023 23:46

Teslimat Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Can
8 Mart 2025 10:502.099

"Müşteri hizmetlerinden Serkan Bey sorunumun çözümünde çok yardımcı oldu gerekli bilgileri bana sağladı. Teşekkürler..."

Bahar
30 Aralık 2024 15:011.696

"Ürünüm yeni kumaş ile değiştirildi ve sıfır olarak gönderildi. Özellikle Kaan bey'e yardımları için çok teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde ürünü değiştirip, yenisinin gönderilmesini sağladı. Hediye içinde ayrıca çok teşekkürler ederim."

Hasan
15 Ocak 2024 00:351.430

Kocaeli Mobesko / Doğtaş firmasından aldığım 21.02.2023 tarihinde evde teslimat sırasında hatalı montaj yapılan ve yenis...

Kocaeli Mobesko Doğtaş İlgisizliği

Gündoğdu Mobilya Mobesko'dan Aldığımız Koltukların Kalitesizliği Ve Firma Desteği Eksikliği

Kübra

Kocaeli Mobesko'dan 2023 yılı Haziran ayında yazlığımız için koltuklar aldık. Evi çok kullanmadığımız halde, çok geçmede...

Kargılı Mobilya Çeyiz Takımında Aldığım Konsol Hasarlı!

Kargılı Mobilya ÇeyizTakımında Aldığım Konsol Hasarlı!

Ercan
Kargılı Mobilya Mağduriyeti

Kargılı MobilyaMağduriyeti

Mesut
Kargılı Mobilya Koltuk Kalitesizliği!

Kargılı MobilyaKoltuk Kalitesizliği!

Yaşar
Kargılı Mobilya Ayıplı Ürün Ve İlgisiz Firma

Kargılı MobilyaAyıplı Ürün Ve İlgisiz Firma

İsmail
Kargılı Mobilya TV Ünitesi Aynası Kırıldı!

Kargılı Mobilya TVÜnitesi Aynası Kırıldı!

Meral