Karen Mülk Yönetimi Emlak Pişmanlıktır

Gokce
13 Haziran 2024 15:497.664

3 yıl önce ev kiralarken bize 16.200 TL'lik senet imzalattılar. Evi de zaten kirli teslim ettiler. Kiracı olduğum süreçte de evin hiçbir sorunuyla ilgilenmediler. Kiraya zam yapılacağı zamanlarda da fazla zam yapmak istediler. Kanunları araştırarak hakkımızı zor savunabildik.

Evden çıktığım zaman da evi hasarsız ve temiz bıraktım. Temiz bıraktığıma dair bir belge de vermediler. Bugün de o senedi gerekçe göstererek icraya verdiklerini öğreniyorum. Üstüne para ödemek zorunda kaldım. Yani zaten evleri öğrencilere kiralıyorlar.

Bu şekilde yaparak vicdanları nasıl rahat ediyor, gerçekten anlamıyorum. Telefonlarımıza da cevap verilmiyor. Bu yapılanları etik bulmuyorum. Tek temennim, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz.

Yorumlar(7)

10 Mart 2025 21:07

Merhaba irem isimli bir kardeşimde aynı durumda kefil olarak bende bu sıkıntıları yaşıyorum birlikten göç doğar iletişime geçebilirsiniz

Tugay
Tugay
11 Eylül 2024 21:25

Bende aynı durumu yaşıyorum şu an dava açtım isterseniz benimlede iletişime geçebilirsiniz

Buse
Buse
7 Eylül 2024 13:55

Aynı şekilde ben de sıkıntı yaşıyorum, eski kiracı olmama rağmen öncesinde kiraya %150 gibi bir oranda zam yapmaya çalıştılar sonrasında kirayı sadece 10 gün geç ödediğim için icraya verdiler hem de hiçbir şekilde bilgilendirme yapmadan aylar sonra icra dava borcum olduğunu öğrendim avukat tarafından. Ayrıca eve ilk girdiğimde yaz başıydı öğrenci olduğumu ve dolayısıyla yaz sonu gelip yerleşeceğimi söyledim sorun yok dediler her neyse eve eylül ayları gibi geldiğimde doğalgaz şirketi demirbaş sorunu olduğu parça eskidiği için değişmesi gerektiğini söyledi durumu emlakçıya açıkladığımda hiçbir şekilde demirbaş olduğu halde karşılamadılar ve parayı bizden aldılar ve daha daha sorunlar var tabi ama gerçekten vicdan bir yana öğrencilere yapılan bu olaylar bir yana gerçekten yazık ya!

Tuğba
Tuğba
8 Temmuz 2024 16:12

Merhaba, biz de şu an benzer durumları yaşıyoruz ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağız, dava açacağız bunlara. Siz de bu mağduriyetinizle ilgili bir adım atmak isterseniz iletişime geçelim?

Haksız İcra Ve Depozito Mağduriyeti

Burcu
19 Aralık 2024 00:425.379

Karen İnşaat, evleri kiracılara yeniletip senet imzalatıyor ve haksız yere icra gönderiyor. 2 buçuk sene önce, pislik iç...

1 Destek

Karen Mülk Yönetimi Şikayeti

Akif
28 Ocak 2025 05:446.185

Evi zaten kusurlu bir şekilde teslim almıştım. Bu durumu söylediğimde geçiştirdiler. Bir kısmını kendim hallettim. Evin ...

3 Destek3 Yorum

Başak Emlak Eryaman Profesyonellikten Uzak

Vesile
8 Ocak 2025 11:571.621

Kesinlikle Profesyonellikten Uzak Bir Deneyim Yaşadım! Bu emlak ofisiyle çalışmayı önermiyorum. Başlarda oldukça ilgili ...

1 Destek