Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Haksız İcra Ve Depozito Mağduriyeti

19 Aralık 2024 00:42

Karen İnşaat, evleri kiracılara yeniletip senet imzalatıyor ve haksız yere icra gönderiyor. 2 buçuk sene önce, pislik içinde, boyanmamış ve dokunsan çürük eşyalarla dolu bir evi kiralamıştım. Kiralarken senet imzalattılar. Evi teslim ettim ve başka bir şehre taşındım. Gittikten sonra depozitomu istedim, 1 ay sonra demişlerdi ama senedi icraya verdiler. Avukat vekalet ücreti de eklenince 27,000 TL icra dairesine yatırıp ancak senedi alabildim. Depozitom dersen geçmiş olsun. Yazıklar olsun böyle şirkete, böyle iş ahlakına. Elimiz mahkum ödedik. Senet imzalatmak neyin nesi? Burada bunca insan, herkes mi zarar verdi? Eşyalara o paraya onca eşya yeniden alınır.

25 Aralık 2024 02:52

Karen mülk yönetimi senetleri icraya veriyor bütün kurumlara şikayette bulunuyorum buraya yazan herkes de öyle yapsın emlakçılar odası ve bağlı oldukları diğer kurumların denetlemesi için başvuruda bulunalım CİMER e gönderdikleri icra ve diğer evrakları yükleyerek başvuruda bulunalım o zaman gerekli denetimler yapılıyor ve Sahibinden'e de haber veriliyormuş böyle insanların haksız yere parasını alan firmalar denetlensin

Haksız Senet İcrası Ve Mülk Yönetimi Mağduriyeti

29 Aralık 2024 03:44

Karen Mülk Yönetimi Pişmanlık!

17 Mayıs 2024 16:15

Karen Gayrimenkul Mağduriyetine Bir Yenisi Daha

14 Haziran 2024 16:36
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Karen Mülk Yönetimi Karen Emlak Bursa -senet Üzerinden Haksız İcra Ve Haksız Kazanç

26 Eylül 2024 15:59