Merve sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Servise Giden Ürünümden Haber Alamıyorum

Merve
03 Temmuz 2023 10:37

Karcher'dan ocak 2023 tarihinde zemin temizleme cihazı almıştım, cihazın kirli su tankı kesinlikle dolmuyor, yani kirli suyu toplamıyor yerler ıslak kalıyor ve inanılmaz koku yapıyordu.

Bir kez servise gönderdik tankın değiştirildiğini söylediler (ki bence değiştirilmedi. Gönderirken ayırt edebileceğim işaretler bırakmıştım) yine de tamir edilmiştir dedim ses etmedim bir süre daha kullandım yine aynı sorunla karşılaştım. Tekrar servise gönderdim yaklaşık olarak 1,5 ay oldu. Arayan soran durumunu bildiren olmadığı gibi aradığımda telefonlarına da ulaşamıyorum. Biz aldığımızda 11 bin civarıydı fiyatı. 11 bin liralık, süpürme özelliği olmayan basit bir paspas cihazından mucize yaratmasını beklerim, hayatımın sorunu haline gelmesini değil. Birkaç gün daha ulaşmayı deneyip tüketici heyetine baş vuracağım. 6 ayda bu kadar sorun çıkaran bir markaya güvenemem.

Ayrıca aynı markadan aynı gün başka bir ürün daha almıştık, o da hiçbir işe yaramıyor. Cam silme cihazıydı, asla işime yaramadı tüm camlarda iz bırakıyor. Uzatma çubuğu kullanışsız. O fazla yer kaplamadığı ve ucuz olduğu için iadesiyle uğraşmadım. Fakat bir daha asla ürün almam bu markadan. Memnun kalmış olsam en az iki üç ürün daha almayı planlıyordum.

Nesibe
Nesibe

Ürününüz servisten geldi mi ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne gittiniz mi aynı sorunu yaşıyorum servise ulaşmaya çalışıyorum ürünüm ortada yok

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
22 Ağustos 2024 11:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Ağustos 2023 15:29