22 Şubat 2024 13:06

Balıkesir Burhaniye'de bulunan evime Karar Mühendislik Doğalgaz Isıtma Sistemleri (ü** k**) firmasıyla 10 Kasım 2023 tarihinde sözleşme imzalayıp evimizin doğal gaz tesisatını yaptırdık; tesisat 19 Kasım 2023'te bitti ve firma sahibi *Ü** K*** bundan sonra, kış olmasından dolayı Aksa Gaz yoğun olabileceğinden 7-8 günlük bir bekleme sürecinde projenin onaylanıp gazın bağlatılması kaldığını bu aşamada Akçay'da bulunan Yankı Mühendislik ile iş birliği yaparak işlemi 10 gün içinde halledip gazı açacaklarını söyledi.

Ancak 3 ay geçmiş olmasına ve paramızı peşin ödememize rağmen, doğalgaz projemiz henüz Aksa Gaz'a teslim edilmemiş. Bu 3 aylık süreçte çeşitli yalanlarla bizi oyaladı "ha bugün projeyi verdim, ha yarın onay gelir, Aksa Gaz firmasını karalayıp onlardan kaynaklı bir hata olduğunu ve abone numarasını yanlış girmiş" gibi türlü türlü yalanlarla bizi 3 aydır oyalıyor.

Bu doğalgaz yazın mı bağlanacak? Böyle esnaflık olmaz, parayı aldı ve işinin arkasında durmadı.Sayın ü** k*** paranızı da peşin aldınız; mağduriyetimiz giderilmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'den sonra savcılığa gidip hakkınızda şikayette bulunacağım.Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Uzman Teknik Mühendislik (Burhaniye) Şikayeti

14 Ocak 2025 13:20

13 Mayıs 2024 15:49
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 15:14

17 Ocak 2024 10:13