Aybala sonuçtan hiç memnun değil

Karagöz Anaokulu (Yenimahalle)'nda Çocuğum Darp Edildi

08 Mart 2024 16:39

5 yaşındaki oğlum Karagöz Anaokulu (Serhat Mah) isimli kurumda darp edildi. E** E** isimli öğretmenin yaptığı yönünde emareler var. Kurum sorumluluk kabul etmiyor.

İki kez kamera göstereceğiz gelin dediler. Sonra kör noktada olmuş kamera görmüyor dediler. Sonra başka bir öğrenci yapmış dediler ama buna dair de bir görüntü sunamadılar. Zaten yaralanma bir çocuğun başka bir çocuğa verebileceği zarardan fazla. Bu kurumda muhasebe biriminde çalıştığı söylenen bir kadını çocuklara bağırdığını azarladığını duydum. Tamamen ticarethane mantığı ile hareket ediyorlar. Kim olduğu belli olmayan, öğretmen olmayan F** Ç** isimli bir kişi sürekli bu kurumda bulunuyor. D** isimli müdürün eşi olarak tanıtılıyor. Bu kişinin çocuklarla birebir iletişime geçmesine müsaade ediliyor. Bunun dışında her sınıfta sürekli öğretmen değiştiriyorlar.

Erasmus öğrencisi olan ve staj için gelen yabancı uyruklu şahısları 'yabancı İngilizce öğretmeni ' olarak tanıtıyorlar.

Özgür

Benim de çocuğum 2 yıl bu okula gitti gayet memnun kaldık. Bizi pandemi döneminde bile mağdur etmediler. Gerek Derya Hanım gerek Fatih Bey her sabah çocuğumuzu kapıdan aldı.

Sevinç

Aynı okula çocuğumu yazdırdım terapi alan bir çocuk üstelik ve 2 ayda çok yol aldık oğlum çok çok iyi şu an ilgi alaka sevgi en yüksek seviyede yani tesadüf gördüm bu yorumu çok şaşırdım.

İsmetpaşa İlkokulu (İstanbul) Öğretmenin Tavrı

14 Kasım 2023 06:37