Brandium AVM Kara Fırın

Oğuzhan
16 Kasım 2023 13:39

Merhaba, 16.11.2023 tarihinde Ataşehir/Brandium AVM'nin altındaki Kara Fırın mağazasında yemek yedik. Hesabı Setcard ile ödemek istediğimizi sorduğumuzda Setcard'ın geçerli olduğu söylendi; ancak kasaya geçtiğimizde Setcard'ın geçmediği belirtildi. Benzer bir sorunu daha önce de birkaç kez yaşadık. Ayrıca yemeklerin hiç lezzetli olmadığını belirtmek isterim. Bu sorunla ilgili gerekli düzeltmelerin kurum tarafından yapılmasını talep ediyorum.

17 Kasım 2023 10:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

Benzer Şikayeti Var

Aynı durumu bugün 03.03.2024 de yaşadım kaç senedir pos arızalı mı nasıl bir sorumsuzluk bu ücret iademi istiyorum sizin sorumsuzluğunuzu biz neden çekiyoruz

Benzer Şikayeti Var

Brandum kara fırın setcardla ödenebildğini söylediler kasaya geldiğimizde makinenin bozuk olduğu söylendi böyle sorumsuzluk olamaz şikayet varda böyle şiksyetler var hep geçen seneden senelerdir bir makineyi yaptıramadınızmı hemen geri dönüş istiyorum!

Benzer Şikayeti Var

Acilen bu mağduriyetimin düzelmesini arz ediyorum krediden çekip ödemek zorunda kaldım böyle bilindik bir yerin senelerdir bir makinesini yaptıramaması hayretler içeresindeyim

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 21:03
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 13:33
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Mado Ödeme Bölmeme Sorunu

Sema