İade Edilen Halının Ücreti Hala Bekleniyor

Züleyha
30 Aralık 2024 18:42

11 Kasım 2024 tarihinde Karaca mağazasının online sitesinden 4 adet halı siparişi verdim. 3 tane halı elime ulaştı. 1 tanesinin ulaşması için günlerce bekledim. Kayıp, yolda gibi bahanelerle bekletildim. Kargo şirketiyle de mağazayla da iletişimdeydim sürekli. Uzun zaman geçince iptal etme kararı aldım ve elimdeki 3 halıyı iade ettim. Elime ulaşmayan diğer halı için hem kargo hem mağazayla görüşüp onay aldım. Ürün bana ulaşmadan iade olacaktı. Oldu da. 4 halı da mağazaya iade edildi. Bana 3 halının ücreti yattı. 23 kasımdan beri de diğer halının ücretini bekliyorum. Defalarca mağazayla görüştüm, şikayet ilettim, aciliyet belirttim. Her biri kayıt açtı 3 iş günü 5 iş günü 10 iş günü... Bilmem kaç gün içinde yatacak hâlâ. Kartımdan 2. Taksit alındı ve ben 1 aydan uzun zamandır son halının ücretini bekliyorum. Ne kadar yoğun olunursa olunsun ürün iade olmuş, elinize ulaşmış daha ne bekleniyor pardon? Yalnız burayla da kalmayacağım bir sonraki adımım Tüketici Hakları ve CİMER olacak. Personel ve mağaza ilgililerine buradan duyurmuş olayım.

23 Ekim 2024 15:57
Yanıltıcı Bilgilendirme Ve İletişim Sorunlarıyla Karaca Mağaza Deneyimi
Yanıltıcı Bilgilendirme Ve İletişim Sorunlarıyla Karaca Mağaza Deneyimi
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 17:57

12 Mayıs 2024 14:29
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 01:22
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 23:55