Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kapsül Hafıza Hızlı Okuma Eğitimi Altında Çocukları Oyalıyor

04 Ağustos 2023 12:22

Kapsül hafıza gereksiz vaktimizi aldı. Yaz ayı için hızlı okuma eğitimi araştırdığım sırada Instagram'dan Kapsül hafıza ile iletişime geçtim. Vaatleri doğrultusunda kızımı yazdırdım. Yazdırmadan önceki günde baskı ile bu fiyatın son gün olduğu belirtildi kaçırmamak için araştırma fırsatım bile olmadı. Tabi birkaç ay geçmesine rağmen fiyat aynı duruyor. Benim asıl sorunum kızım sözde hızlı okuma kursuna gitti ama, hiçbir gelişme olmadı. Çocuk Üniversitesi öğrencisi olan yetenekli ve verilen sorumlulukları üstlenen bir çocuk olmasına rağmen hiçbir gelişme olmadı. Kişi veya kişilerle iletişime geçtim. Memnuniyetsizliğimi belirttim. Gelişimi ile ilgili bana geri dönüş yapılacağı söylendi. Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Bu tarz eğitimleri bir dönem araştırmam neticesinde; ilk derste alınması gereken okuma kelime kapasitesi alınmadı ki çocuğun ders sonunda gelişimi bildirilebilsin. Dersten sonra WhatsApp üzerinden 40 sayfa okuma metni gönderilip bunları okumaları, yükleme sorular sormaları istendi. Evet yaptık, ancak çocuk 40 sayfayı görünce zaten demoralize oldu. Hızlı okuma eğitimi veremiyorlar maalesef ne eğitimi verdiklerini anlayamadım. Yanında ek bazı dersler verildi bunların benim için çok anlamı yoktu zaten çocuk üniversitesinde aldıkları eğitimlerdi.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 18:30
Kapsül Hafıza Okuduğunu Yine Anlamama
Aley sonuçtan hiç memnun değil

Uykukovanı Vaat Edilen Hizmetin Karşılığını Alamadım

31 Ekim 2025 18:58
Dua sonuçtan hiç memnun değil

360 Hızlı Okuma Eğitimi: Umutlar Hüsran, Para Ve Zaman Kaybı

10 Şubat 2025 15:44