Candan sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur Danışmanı Mağduriyeti

Kappa Tur Danışmanı Mağduriyeti
05 Temmuz 2024 16:55

Kappatur ile bir tur satın aldım. Bu süre zarfında tarafıma Me*** adında bir seyahat danışmanı atandı. Geziye vize tarihi yetişmediği için ki biz vizemizi bireysel almayı tercih ettik geziyi değiştirmek ya da iptal etmek istedik. Gezi değişikliğinde bu zorunlu kesilen 15€ kesilmeyeceğini söyledi bize. Ama her 3 günde bir mesajıma cevap verdiği için ben artık yoruldum ve iptal etmek istedim. İptal istediğimde başta 366 € üzerinden yatıracağız dedi sonra siz bir kere ödeme yapmışınız 198 € üzerinden ödeyeceğiz dedi. Sonra kişi başı 15 € değil de 30 € kesti neden dedim öyle olması gerekiyor zorunlu sigorta ve sağlık sigortası dedi. Dedim sağlık sigortası yapmadık zaten ki konuşmalarda geçiyor bu ama öyle olacak dedi ve yanlış bilgiyle benimle tartıştı. En son size konuşmalarımızı okumanız için ss atıyorum okuyun dedim okuyamam ben böyle olması gerekiyor dedi dedim ki beni üst liderinize yönlendirin sizinle anlaşamıyorum dedim. Dedi ki benim söyleyin benden üstü yok dedi. Daha neler neler en son size anlatamıyorum daha fazla muhatap olamayacağım deyip suratıma kapattı telefonu. En son genel merkezi aradım ve o şahsın hatası olduğunu söyleyip düzenlediler. Kişi başı 15€ kesinti yaptılar benim dediğim doğruymuş aslında hem suçlu hem güçlü oldu kendince. O hanım acentanın adını kötülüyor. Özür bile dileyemeyecek kadar iletişim problemi var. Bu anlamda gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Herkes özür dilemeyi nezaketli olmayı bilmeli. ( Konuşmaları dilerseniz sizlere atabilirim)

06 Temmuz 2024 17:00

Gelişme şu şekilde, Hanımefendi bana özür dileyecek bir şey yapmadım. Uzun bir mesajla önce beni suçlamış. Sonra ' gerginlik' diye büyük başlıklarla yazarak ağız ucuyla kusura bakmayın yazmış. Umarım Tur acentası bu danışanın bu tavrını görür ve bir şeyler yapar. O kadar özverili çalışan bu turun çalışan o kadar güzel insanlarının yanında bu tarz konuşma yapan danışan adını lekeliyor acentanın.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 15:34
Kappa Tur Haksız Şekilde Fazladan Kesintisi Yapmaya Çalışıyor

Nurefşan
18 Mart 2024 15:58
Kappatur İptal Hakkımdan Faydalanmama Engel Olunuyor.
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 20:40
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kappatur İle Yaşadığım Tur İptali Ve Mağduriyet

Gökhan
27 Ağustos 2024 16:58
Esat sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 23:09
Kappatur'un Vize Mağduriyeti Ve Çözüm Üretmemesi