Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kappatur İle Yaşadığım Tur İptali Ve Mağduriyet

Gökhan
27 Ağustos 2024 16:58

Kappatur firmasından orta Avrupa turu satın aldık 2 arkadaş. Ödemeyi peşinen yaptık. Evrakları liste olarak paylaştılar. Kendi kurumlarımızdan daha önceden belirlenmiş olan izin tarihlerimiz için izin yazılarını, üst makamdan vize başvurusuna vermek üzere ilgili makama yazılarını aldık. Her şeyi tamamladık. As Visa üzerinden Macaristan başkonsolosluğuna vize başvurusu yaptık. Tur planına 18 gün kala Kappatur aradı. Operasyonel aksaklıklar sebebiyle turunuz iptal edildi diyor. İstersek 1 hafta sonrasında tura katılabileceğimizi, istersek orta Avrupa yerine Balkanlar turuna kayıt yaptırabileceğimizi söylüyorlar. Benim 2-3 ay önceden düzenlenmiş izni değiştirme şansım yok. Vize başvurumu yapmışım, neden Balkanlara gideyim diyorum. Biz sizi mağdur etmiyoruz diyor. İptal etmek zorunda kaldım turu. Tüm izin planım mahvoldu. Paramı gönderin diyorum, vize başvurusu yaptığınız için vize başvuru ücretini iade etmeyiz diyorlar (ki 4000 küsur lira). Hem tatil planımı mahvettiler, hem 4000 liramı çöpe gönderdiler.

29 Ağustos 2024 11:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

20 Mayıs 2024 17:01
Kappa Tur Fiyaskosu, Mağduriyet

19 Nisan 2024 18:32
Kappatur Seyahate 2 Hafta Kala Tur İptali Yapıyor
Esat sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 23:09
Kappatur'un Vize Mağduriyeti Ve Çözüm Üretmemesi
Kappatur'un Vize Mağduriyeti Ve Çözüm Üretmemesi
Candan sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur Danışmanı Mağduriyeti

Candan