Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Kanuni Motosiklet Bodrum Motor Dünyası

25 Temmuz 2024 11:11

Bodrum motor dünyasından 2022 yılının temmuz ayında aldığım 2021 model kanuni visal 125 markalı motorum ayak marşından çalışmıyor diye mayıs 2024 te servise götürdüm 26.06.2024 tarihine randevu verdiler. Motoru 25.06.2024 akşamı teslim ettim ve 2 gün sonra almaya gittiğimde hiçbir işlem yapılmadığını gördüm. Mazeret olarak stokta yedek parça yok geldiğinde haber vereceğiz dediler ve daha üst düzey iletisim kurmam için "Kuralkan" isimli şirketle irtibata geçmemi söylediler. Kuralkan müşteri hizmetlerinde birebir muhatap bulamadım internet formu sürekli sorun veriyor ve geçtiğimiz günlerde motorumun garantisi bitti. İsin ilginç yani garanti kapsamından çıkmaması için servise 3 misli bakim parası ödüyorum ama böyle bir durum garanti kapsamı dışında kalıyor. Hala bana ne ulasan var ne bilgi veren var ne de parça temin eden. Şu an hala ayak çalıştırma marşı arızalı ve mağdur durumdayım. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum

Gani sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 11:50
Kanuni Motosiklet K***** M*** 125 Boya Sıkıntısı.
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor

23 Ekim 2025 19:41
Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-4.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-2.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-1.jpg

Dz Metal
13 Eylül 2024 19:59
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
19 Mart 2024 16:02