Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar Bitmeyen Sorunlar Kuralkan İlgisiz Distribütör

Furkan
23 Eylül 2024 16:36

Kuralkan firmasının bayisi A**** Motordan 01.06.2024 tarihinde almış olduğum Bajaj dominar 250 motosikletimde aldığım günden beri sorun yaşamaktayım. Sürekli olarak motor stop etme problemini 500 km de rodaj bakımında motoru aldığım bayi A**** motorda ilettiğimde yapılan kontrollere rağmen sorunu bulamadılar. Aradan 1-2 hafta geçtikten sonra motoru tekrar götürdüm bu seferde buji kaynaklı olduğunu söyleyip bujileri değiştirdiler. 15000-30000 km ömrü olan bujilerin 500 km de bozulması garanti kapsamında değilmiş. Bu nedenle benden ücretini istediler. Motoru teslim alıp yola çıktım 2 km gitmeden sorunun devam ettiğini gördüm. Motoru tekrar götürdüm sorunu tespit ettiler ama videosu olmadan fabrikadan parça isteyemiyorlarmış. Motoru sorun çıkartsın diye zorlayıp video çektik. Hayatımda daha saçma çok az şey gördüm Kuralkan kendi bayisine güvenmiyor video olmadan parça göndermiyor. Bu seferde ayaklık müşüründe problem var dediler fabrikan isteyeceklerini söylediler arasam 10 gün geçti bugün gelen bilgiye göre parça stok dışıymış bu nedenle şu an sağlayamıyorlarmış. Bu arada 3-4 gündür motorda marş sorunları da boy göstermeye başladı. Kuralkan firmasına telefonla ulaşmanın bir yolu yok internet sitesine yönlendiriyor. Siteden form doldurdum dönüş yapan yok. Bu bakkal zihniyetiyle çalışan firmadan motor almak pişmanlıktır.

profile profile

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
18 Temmuz 2024 19:34

Burak
10 Ocak 2024 14:36
Bajaj Servis Ve Garanti Problemi
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Bayisi İşlem Yapmıyor. İlgilenmiyor,Müşterisini Korumuyor

Sercan
22 Ocak 2024 15:19
Bajaj Bayisi İşlem Yapmıyor. İlgilenmiyor,Müşterisini Korumuyor
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Pulsar N 250

Yaşar
21 Mayıs 2024 13:25
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Kuralkan Sattığı Dominar 250 Nin Arkasında Durmuyor

Mücahit