Kale Hygiene Klozet Kapağı

Duygu
Duygu
16 Aralık 2023 10:452.058

Kale hygiene yavaş kapanan klozet kapağımız bozuldu. İnternet sitelerinde ve yaşadığımız yerde bu modele uygun kapak bulamıyoruz. İndigo modelinin kapağı benziyor bizim modele ama olmaz diye onu da sipariş edemedik. Hygiene model klozet kapağını nereden temin edebiliriz?

16 Aralık 2023 13:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

16 Aralık 2023 13:15

Değerli Müşterimiz; 16.12.2023 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeye istinaden ilgili görsellerin iletilmesini rica ederiz. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2023 13:29

Değerli Müşterimiz; Taleiniz üzerine 20.12.2023 tarihinde sizleri iletişim numaranızdan aradık ancak ulaşım sağlayamadık. En kısa sürede tekrar iletişime geçeceğimizi bildirmek isteriz. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

3 Ocak 2024 17:36

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz üzerine sizleri iletişim numaranızdan aradık ancak ulaşım sağlayamadık. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

İndigo Model Klozet Kapağı İçin Çözüm Sunulmuyor

Sıdıka
Sıdıka
30 Ekim 2025 17:09770

Yaklaşık 4-5 yıl önce Kale markasının İndigo model klozetini satın aldım. Klozet kapağım zamanla kirlendiği için değişti...

Kale Hygiene Klozet Kapağı Bulunamıyor

Egemen
Egemen
1 Eylül 2023 13:351.119

2020 yılı sıfır binada "Kale Hygiene" klozet kapağı kırıldı ve buna uygun kapağı da hiçbir şekilde bulamıyoruz. Kale'nin...

Tümünü Gör
Kale Klozet Derinliği Yeterli Değil!

Kale Klozet DerinliğiYeterli Değil!

Hacıoğlu
Kale Klozet Kapağı Sorunu!

Kale Klozet KapağıSorunu!

Emre
Kale Klozet Kapağı Yavaş Değil Hızlı Kapanıyor

Kale Klozet KapağıYavaş Değil Hızlı Kapanıyor

Gizem
Kale Klozette Sürekli Su Akıntısı Var!

Kale Klozette SürekliSu Akıntısı Var!

Canan
Kale Firmasının Kalitesizliği, Müşteri Mağduriyeti!

Kale FirmasınınKalitesizliği, Müşteri Mağduriyeti!

Hilal
Kale Klozet Dışarıya Su Atıyor!

Kale Klozet DışarıyaSu Atıyor!

Okan