Kale Makina Kl Servisinin Kargo Ücreti Ve Servis Kalitesi Çok Kötü

08 Mart 2024 18:12

Kl Eco markasına ait darbeli matkabı servise gönderdim. Ürünün kullanıcı hatası sonucu arızalandığı belirtilerek, belli bir ücret karşılığında tamir edileceği ifade edildi. Tamir işlemini istemediğimi ve ürünü geri göndermelerini talep ettiğimde, kargo ücretini ödemem gerektiği söylendi. Kl Eco ve kl Pro'nun servis kalitesinin yetersiz olduğunu düşünüyorum.  Ayrıca, kl grubunun servis kalitesinin oldukça kötü olduğunu ve her sorunda kullanıcı hatası denilerek geçiştirildiğini belirtmek isterim.

12 Mart 2024 11:43 (Şikayetten 3 gün sonra)
18 Mart 2024 09:51

Klpro ve kl eco satıcısıyım müşteri memnuniyeti adına garanti kapsamına ben gönderiyorum ve ben uğraşıyorum ayrıca kl Pro ve kl eco olarak darbeli matkap şarjlı matkap avuç taşlama 115-180 mm fark etmez dekupaj, sunta kesme, kırıcı delici bütün ürünlerinizi satıyordum artık müşterilerle benim aram kötü olmaya başladığı için satmıyorum. Son gönderdiğim hiçbir ürün yapılıp gönderilmedi hepsine kullanıcı hatası denildi ayrıca bir şehirdeki servisinize göndermedim Denizli Kütahya hepsine gönderdim ve onlara sorduğum makinelere fabrika karar veriyor diye cevap aldım. İşin özeti şu ben sizin servis kalitenizden bıktım...

20 Mart 2024 12:41
20 Mart 2024 12:45
09 Mayıs 2024 18:32

Benim firmam bayi firma ismimi vermem gerek duymuyorum. Satıcı olarak neden ben garantiye gönderemiyorum ki müşteri memnuniyeti adına ben uğraşıyorum gönderiyorum. Tüm servisleriniz garantiye alınıp alınmayacağını kendisi karar veriyor demişsiniz hiçbir servisiniz bunu sizin dediğiniz GİB demiyor fotoğraflayıp onlar merkez karar veriyor dediler bize. Türkiye genelinde bölge müdürünüzü aramadım ya da konuşmadığımı zannetmeniz ne büyük hata ondan da aynı tavırlar ama 20-30 tane malzeme alan firmasın almazsan alma tavırları... Garantiye gönderdiğim ürünler KE75115AT KL-ECO avuç taşlama 115 mm 750W KE90125AT KL-ECO devir ayarlı avuç taşlama 125 mm 900W bu ikisini Kütahya servisiniz yapmadı KE5513DM KL-ECO darbeli matkap 13 mm 600 w bunu da Denizli servisiniz yapmadı ürünlerin çoğu bunlarda hepsi dahi hepsi kullanıcı hatası deyip geri gönderildi ha ayrıca bir şöyle saçma sapan bir uygulama çıkmış garantiye girmeyen ürünleri geri gönderirken ücreti biz ödüyormuşuz. Saçmalığa bak ben ürünü kullanıyorum bozuldu neden bileyim ben ürünü ben mi bozdu makine bozuk geldi. Üstüne kocaman yazmayın ozman 2 yıl garanti diye yok garanti deyin. Ayrıca ben bunları sadece satıcı olarak değil kullanıcı olarak da yazıyorum

13 Mayıs 2024 11:52
13 Mayıs 2024 12:00

Profesyonel olarak hikoki ve klpro ürünlerimizi önermeniz bu tarz sorunların önüne geçecektir.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kale Makina Kl Pro Kırıcı Delici Matkap Arızası

17 Ekim 2024 13:29
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Şarjlı Matkap Sürekli Arızalanıyor Ve Servisten Çözüm Alamıyorum

02 Temmuz 2025 17:04
Yeni Aldığım Şarjlı Matkap Sürekli Arızalanıyor Ve Servisten Çözüm Alamıyorum
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Yetersizliği Ve Garanti Haklarının İhlali

17 Haziran 2025 14:44
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Kale Makina Kl Şarjlı Vidalama Şikayeti

09 Ocak 2025 11:39
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Kale Makina Kl Makine Satış Sonrası Destek Problemi

08 Ocak 2024 13:39