Kale Alarm Akü Değişim Ücreti

14 Eylül 2024 13:131.355
Selcen'in Teşekkür Mesajı
Şikayetimle ertesi gün ilgilendiler. Marka değiştirmeyi düşünüyordum. Yönlendirdikleri anketi doldurdum. Ücretsiz akü değişimi yapacaklar. Teşekkürler

Kale alarmın neredeyse 10 senelik abonesiyim ama bu son talepleri artık beni çok şaşırttı ve uzdu.
Alarm cihazından akü hatası yönünde uyarı aldık, sonrasında çağrı merkezi arayarak 1090+KDV ücreti ile birlikte ücretli şekilde değişeceklerini ilettiler.
Ben aylık ücretlerimi yıllardır zamanında ödememe rağmen akü ücretinin bile benden talep edilmesi kabul edilebilir değil.
Buradaki şikayetimden sonuç alamazsam başka firmaya geçeceğim artık

16 Eylül 2024 07:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Selcen B. Memnuniyetinizi sağlamak adına Kale Alarm Müşteri İlişkileri Uzmanımız en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletmenizi rica ederiz. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Kale Alarm Müşteri Memnuniyeti Ekibi

Selcen
17 Eylül 2024 12:57

Kale Alarm Akü Değişim Ücretinin Yüksekliği Ve Bilgilendirme Eksikliği

2 Eylül 2025 16:581.439

"Sosyal Medya'dan Osman Bey'e teşekkür ederim. Arabuluculuk yetisini iyi kullandı, empati kurmayı bilen, hizmetleri doğru kullanan ve iş prensibine hakim birisi. Sorunum çözüldü."

Fatura Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

2 Ekim 2025 13:13492

"Şikayetleri kısa süre içinde çözüm bulundu faturalandırma düzenlendi yetkili ve yardımcı ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum"

Önceden Ödenen Servis Ücretine Rağmen Tekrar Ücret Talep Edilmesi

19 Haziran 2025 12:58356

"Telefon ile dönüş yapan Büşra hanıma Teşekkür ederim"

Kale Alarm: Teknik Destek Ve İletişim Sorunları

9 Aralık 2024 20:48428

Kale Alarm sistemleri ile ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum. Evimde iki yıldır kale alarm kullanıyorum. Ağustos ayında ciha...

1 Destek

Tümünü Gör
Kale Alarm İlgisizliği

Kale Alarmİlgisizliği

Eda
Kale Alarm Normal Pır Gibi!

Kale Alarm NormalPır Gibi!

Ali
Kale Alarm Fesih Etmiyor, Fahiş Cayma Bedeli Çıkartıyorlar

Kale Alarm FesihEtmiyor, Fahiş Cayma Bedeli Çıkartıyorlar

Ege
Kale Alarm Güvenlik Sistemleri Sıkıntısı!

Kale AlarmGüvenlik Sistemleri Sıkıntısı!

Ender
Kale Alarm Ebs Uygulaması Düzgün Çalışmıyor!

Kale Alarm EbsUygulaması Düzgün Çalışmıyor!

Okan