Kızılay AVM Kahve Dünyası'nda Bozuk Ürün İle Personelin İlgisizliği

Kızılay AVM Kahve Dünyası'nda Bozuk Ürün İle Personelin İlgisizliği
23 Mayıs 2024 23:08

Kızılay AVM'de yeni açılan Kahve Dünyası'nda aldığımız tatmış olduğumuz Antep Fıstıklı Ham Cheesecake isimli ürünün daha ilk lokmada kremasının ekşi olduğunu fark ettik. Üç arkadaş aynı üründen ekşimiş krema tadı aldık buna rağmen yan masadaki müşterilerin de aynı ürünü almış olduğunu görünce onlara da tatlıyı ekşi bulup bulmadıklarını sorduk ve onlar da ekşimiş olduğunu söylediler. Daha sonrasında arkadaşım tatlıyı götürüp personele kremasının ekşi olduğunu söylediğinde 'yediğiniz ürün cheesecake' denilerek sanki ekşimesi normalmiş gibi bir dönüşle karşılaştık. Bilindiği üzere içeriğinde cheesecake gibi peynir, krema vb. Süt ürünü bulunan yiyecekler çabuk bozulabilir ve ekşiyebilir, personelin bu konuda müşteriye yardımcı olmak yerine böyle bir cevap vermesi firma adına eksi puan. Bir daha Kahve Dünyası'na oturup tatlı yemeyi düşünmüyoruz. Zaten biz kalkarken de ekşi dediğimiz cheesecake kaldırılmıştı. Madem bozuk olduğunu kabul ediyorsunuz, müşterinin mağduriyetini neden göz ardı ediyorsunuz? Bu tarz ürünlerin belli ve kısa raf ömrü olur. Çalışanlara satışa sunulan gıdaların içeriği, raf ömrü, bozuk ürün prosedürü hakkında ve hatalı ürünle gelen müşteriler ile ilgilenme konusunda eğitim verilmeli. İsim yapmış bir firmaya yakışmayan bir davranış, tekrar gidip oturmam ve tavsiye de etmem.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Hilltown Şubesinde Hizmet Ve Ürün Kalitesi Sorunları

08 Eylül 2025 15:03

13 Kasım 2023 20:15

Kahve Dünyası Ekşi Fıstıklı Ham Cheesecake

09 Haziran 2024 15:00

Kahve Dünyası'nda Soğuk İçecek Ve Personel Davranışı Sorunu

17 Haziran 2025 19:10
kahve-dunyasinda-soguk-icecek-ve-personel-davranisi-sorunu-1.jpg
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 19:08