Vildan sonucu yetersiz buldu

Kahve Dünyası Tambol Sütlü Çikolatadaki Acı Fındıklar!

21 Aralık 2023 01:31

Kahve Dünyası'nın Tambol fındıklı sütlü çikolatası tamamen hayal kırıklığına uğrattı. Dört paket aldık. Hepsindeki fındıklar kalitesizdi. Adeta kötü fındıklar doldurulmuş gibiydi. Trabzonlu biri olarak ve fındık memleketinden gelme biri olarak, böyle kalitesiz fındıklı çikolata yemiş olmaktan dolayı üzüldüm. Bir iki tane kötü fındık olsa anlayabilirim ama her pakette on ila on beş tane fındık adeta bilinçli olarak seçilmişçesine küçük, buruşuk ve acıydı. Fındıkları kavurmuşlar ancak bu işlem de çikolataya yanık bir tat katmış. Ne yazık ki, çok üzgünüm ve bu durumu yakıştıramadım. Daha önce böyle bir çikolata deneyimi yaşamamıştım.

21 Aralık 2023 01:20

Kahve dünyasının Tambol fındıklı sütlü çikolatası tamamen hayal kırıklığı oldu. 4 paket aldık hepsininde fındığı berbattı. Resmen kötü fındıklar doldurulmuş içine bir Trabzonlu fındık memleketinden biri olarak üzüldüm böyle fındıklı çikolata yediğime. Bir iki tane olsa anlarım ama her pakette 10-15 tane fındık resmen özellikle koyulmuş gibi küçük büzüşmüş ve acıydı. Fındıkları kavurmuşlar ama oda yanık tadı katmış hepten. Bilmiyorum çok üzüldüm yakıştıramadım. Böyle çikolata yememiştim.

Ek

B. A.

Aynı şeyi yaşadım az önce bir daha asla almam

04 Eylül 2024 23:36

05 Mart 22:01