15 Temmuz 2024 10:45

Fıstıklı latte almak için gitmiştim. Ellerinde olmadığını söylediler. Ben de random tadının tatli olabileceği içecek seçmeye çalışıp cheesecake ve Cookie aromalı latte aldım. Meğersem cheesecake aromalı olan yulaf sütüyle yapılıyormuş ama bununla ilgili ne kimse bir şey söyledi ne de sipariş tahtasında belirtiliyordu. Tadi aşırı kotuydu içemedik bile ama yulaf sütü olduğu için damak tadıyla alakalı olabilir dedik. Cookie aromalı olan ise bir o Kadar kotuydu ağzınıza sadece su, (sözde) kurabiye parçacığı ve toz Kakao bir şeylerin tadi geliyordu. Kesinlikle hayatımda içtiğim en kotu içeceklerdi. Ayrıca kocaman bardağın içine 3 tane buz atmış içecekler asla soğumadı. Daha sonra değiştirmelerini istedim. Değiştirdiler. Herhangi şuruplu bir latte istedim. Elime duz latte verdiler. Zaten birinin içine hiç buz bile koymamışlar. Hayatimin en kotu kahve deneyimiydi. Herkes çok ovuyor diye gittim ama kesinlikle hayal kırıklığıydı.

Daşa
Daşa

Kesinlikle katılıyorum. Bende tahinli latte istedim defalarca yok dediler. Bir son deneyimde onun yerine cheesecake latte aldım. Bildiğin cheesecake rondoya atıp sütle çırptı. İkisini ayrı yesem daha başarılı olurdu. Bu bildiğin bulamaç. Eğer yapılışı bu ise kaldırın bence. Ben cheesecake tadında içecek beklerdim üstüne kekten öğütülmüş parçaları serpip başarılı olurdu belki

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 22:14
Kahve Dünyası Buz Dolu Latte Hayal Kırıklığı