Kadıköy Royal Güzellik Merkezi Kadıköy Royal Güzellik Salonu'nda Hayal Kırıklığı Ve Sorunlu Hizmet

Selen
10 Ağustos 2024 14:444.944

Kadıköy Royal güzellik salonuna lazer epilasyon için fiyat almaya gittim. Mısra Hanım saatlerce beni ikna etmek için konuştu. 32 bin liralık epilasyon fiyatı çıkardı. Sözleşme imzalattı. Sözleşmenin sağ üst köşesine kendi el yazısıyla minicik 'indirimli pakettir iptal ve değişim yoktur' yazmış, hiç görmedim bile. Üstüne üstlük kapora ücreti de ödemek zorunda bıraktılar. Fiyatlardan haberim yoktu. Ertesi gün mesaj attım, vazgeçtiğimi belirttim. Yüz yüze görüşmemiz lazım dediler. Gittim, kesinlikle iptal olmayacağını söylediler. Yarım saat tartışmadan sonra çıktım oradan, direkt Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım, ayrıca ihtar gönderdim. 3-4 ay sonra iptal edeceklerini söylediler. Tekrar gittim, iptal edildi senetlerim. Kapora ücretini hafta içi ödüyoruz, o zaman gelin dediler. Hafta içi tekrar gittim, bu sefer de gün içinde IBAN'ınıza ödeme yapılacak dediler. Ödeme yapılmadı. Tekrar mesaj attım, tekrar buraya gelin dediler. Sürekli gel git yaptırdıkları için çok sinirlendim, en sonunda ödememi yaptılar. Hem yüksek fiyatlar, hem kişiyi aşağılayan cümleler 'ay senin cildine ne olmuş, ay bu kıllar ne' deyip insanı aşağılıyorlar, hem de ücretimi geri ödememek için gün atıyorlar.

Kadıköy
Kadıköy
1 Temmuz 2025 21:26

Merhaba, Royal Güzellik Merkezi olarak, müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin her aşamasında şeffaflık ve etik kurallar bizim için vazgeçilmezdir. Tüm işlemler, müşterimizin bilgilendirilmiş onayı ve imzalı sözleşmeler ile yapılmaktadır. Paketlerin iptal ve iade koşulları sözleşmelerde açıkça belirtilmiş olup, bu koşullar yasalar çerçevesinde geçerlidir. Kapora ve diğer ödemeler de bu sözleşme hükümlerine göre yürütülmektedir. İade sürecinde yaşanan gecikmeler için üzgünüz ancak ödemelerin yapılması adına gerekli adımlar tarafımızca atılmıştır. Yaşanan sıkıntılar için çözüm ve iletişim kapımız her zaman açıktır. Lütfen doğrudan bizimle iletişime geçiniz; sorunu birlikte çözmek isteriz. Saygılarımızla, Royal Güzellik Merkezi

Aris Güzellik Merkezleri Balıkesir Aris Şikayet

Tuğba
25 Mart 2024 02:357.924

Şikayetleri okuyunca, her birinin ayrı ayrı haklılık payı olduğunu anladım. Özellikle fiyat konusunda sizi manipüle etti...

1 Destek6 Yorum