Kaan Demir Borsa Ticareti Kripto Para Platformunda Yanıltıldık

31 Ekim 2024 09:56

Ben ve eşim kaan demir adındaki sözde borsacı tarafından oluşturulan ttc WhatsApp grubuna üye olduk. Sonrasında e** a**denilen güya kaan demirin asistanı olan kişinin yönlendirmesiyle hg online diye bir kripto para borsa uygulaması yükledik. Buradaki kripto paralar güya merkezi İngiltere'de olan hg özel sermaye grubunun çıkardığı kripto paralarmış, ama başka hiçbir platformda yok bu kripto paralar. Kendileri kontrol ediyor sadece, tabi bunu sonradan fark ettim. Bu hg online kripto para platformunda kripto para alımı satımı yaparak 8.000 dolar biriktirdim.

Bu parayı Binance hesabıma çekmek istedim. Hg platformundan. Ancak hesabımı kilitlediler, e**a** bu parayı çekebilmem için 1.653 dolar temettü ödemem gerektiğini söyledi. Ben de tamam o zaman 8000 doların içinden 1653 doları düşüp o şekilde parayı Binance hesabıma gönderin dedim. E**a** ise bunun mümkün olmadığını hesabımın kilitlendiğini ekstradan 1653 dolar hg hesabıma dışarıdan yatırırsam hesap kilidimi açabileceklerini söylediler.

Kaan demire de durumu ilettim ancak hiçbir olumlu yanıt alamadım. Sonuç olarak benim bakiyem üzerinden bir komisyon ödemem gerekiyorsa bunu bakiyemin içinden kesip geri kalanı bana iade etmeleri gerekiyor. Mantıklı olan bu ama bunu yapmıyorlar. Sonuç olarak bunlar bu grubu yönetenler bir yanıltıcı. Yani hg platformu dışına para kesinlikle transfer ettirmiyorlar ama dışarıdan fon girişini kabul ediyorlar.

Büyük ihtimalle WhatsApp grubundaki çoğu insanlar da kendi adamları veya sahte hesaplar, şöyle iyi kazanıyoruz böyle bol kazanıyoruz şöyle kolay kazanıyoruz diye milleti gaza getirip bu hg borsa platformuna bol bol dışarıdan fon akışı sağlıyorlar ve paralıyı hg platformunda kilitleyip insanları mağdur ediyorlar. Elimde bu kişilerle yapılan bütün WhatsApp yazışmalarının dökümü var. Bende yasal süreç başlatmayı düşünüyorum haklarında.

Yorumlar (15)

Nuray
Nuray

Ben de mağdurum 20 bin tl gitti CİMER e yazdım sadece Kimlik bilgilerimiz de ellerinde bunu da belirttim Çok iyi bir tezgah planlamışlar WhatsApp grubunda övmeler sürekli milyon milyon gönderilen paraların dekontları paylaşılıyordu Canlı yayınlarda bir kişi bile olumsuz bir şey yazmadı Onu nasıl ayarladılar bilemiyorum Günde birkaç kez canlı yayın profesyonel borsa kripto analizleri her şey çok ustacaydı Hep bir şüphe vardı o yüzden 20 000 imi riske attım korktuğumda başıma geldi Google Play den programın indirilebilir olması da güven sağladı tabi onlar acısından Geçmiş olsun herkese

Hasan
Hasan

Wats App grubundaki kişiler hepsi fake. Belki 500 adet yatırım grubu kurmuşlar. Her grupta 150-200 kişi var. Ancak bunlardan 5 -10 tanesi gerçek. Geri kalanlar kullanılmayan numaralar. Kullanılanlar ise tamamen 80-90 yaşındaki nine dede lerin kullandığı WhatsApp'ı dahi olmayan numaralar. Yazılımla bir yazı yazıyorlar 500 grupta birden yazmış oluyorlar.

Bekir
Bekir
Benzer Şikayeti Var

Bende para yatırdım bunlara hesapta para var görünüyor çekemiyorum bunlar tam bir düzen kurmuşlar

kaan-demir-borsa-ticareti-kripto-para-platformunda-yaniltildik-6.jpg
kaan-demir-borsa-ticareti-kripto-para-platformunda-yaniltildik-5.jpg
kaan-demir-borsa-ticareti-kripto-para-platformunda-yaniltildik-4.jpg
kaan-demir-borsa-ticareti-kripto-para-platformunda-yaniltildik-3.jpg
kaan-demir-borsa-ticareti-kripto-para-platformunda-yaniltildik-2.jpg
Ömer

Ben de merak ediyorum. Onun için yazdım. İlk yorumu yapan yorumunu silmiş

Yusuf

O ney nereye başvuru yapıyoruz

Yusuf

Benimde 130 bin tl gitti. Kredi çekmiştim. Ona mı yansyim odeyemiyirum faiz biniyor onsmi yansyim bir gelişme olursa banada ilertirsenz

Ayhan
Ayhan

Bende qynibdurumdayim içeride 280 bin var alamıyorum her yerden engellediler

Fatih
Fatih

Gelişmeler den beni de haberdar edebilir misiniz bende aynı durumdayım

Ömer

Theterusdt siz başvuru yaptıktan ne kadar süre sonra paranızı iade etti

Dilek
Dilek

Neeye başvuru yapılmış lütfen yardım

O nasıl başvuru yapılıyor

Garip

Paramı alamadım, hesabımı kilitlediler, param hala içeride...

Ömer

Theterusdt ne kadar sürede dönüş yaptı ve paranızı ödedi

Garip

Paramı alamadım, hesabımı kilitlediler, param hala içeride...

Selim
Selim

Oraya yazınca parayı alabiliyor muyuz

Kaan Demir Borsa Ticareti Sahte Yatırım Yarışmasıyla Mağduriyet

20 Kasım 2024 13:57