Kaan Demir Borsa Ticareti Sahte Yatırım Yarışmasıyla Mağduriyet

Kaan Demir Borsa Ticareti Sahte Yatırım Yarışmasıyla Mağduriyet
20 Kasım 2024 13:57

Hg borsası, ttc yatırım yarışması için şu bağlantıya tıkla diyerek WhatsApp'ta insanları önce böyle bir yarışma olduğuna inandırdılar. Kaan demir yarışmada dereceye girdikçe güya ödül dağıtıyordu. Bu ödüller çok cazip bir hal aldı. Kaan demir yarışma sonunda güya ikinci oldu. Onun şerefine de ödül dağıttı. Sonra ödüller herkesin banka hesabına aktarılacak dendi. Sonra 150.000 kişi çok uğraştırır, herkes hg extreme hesabı açsın ödülleriniz oraya yattıktan sonra çekebilirsiniz, dendi. Böylece herkes hg extreme hesabını kimlik bilgileriyle açıp ödülleri aldı. Böylelikle kaan demir adlı yatırım uzmanına güvenip hg extreme adlı borsaya inanan insanlar olarak para yatırdık.

Yaklaşık 2 aydır sahte isim ve firma bilgileriyle hg sermaye grubu adı altında hg extreme borsası ile benim de 194.000 TL paramı alıp işlemde değerlendirip paramı çekmeme izin vermediler. Kredi çekip nmt denen kripto parasının aboneliğini bana ödettiler (yoksa hesabın kısıtlanır ya da dondurulur denilerek ödettiler). Sürekli bir bahane üretip yanıltılacağımı bile bile kafanızı o yüksek getiri oranları ile büyülüyorlar, sürekli para yatırmaya teşvik edip neredeyse mecbur bırakıyorlar. Paranızı çekmek istediğinizde ise çektirmiyorlar. Şimdi de parayı çekebilmem için %10 vergi ve hizmet bedeli istiyorlar. Yoksa hesabınızdan para çekemezsiniz, hesabınızı döndürürüz deyip tekrar tekrar para istiyorlar.

Elimde WhatsApp yazışmaları, USDT gönderme kayıtları, ekran görüntüleri mevcut. Parama el koydular, çekmeme izin vermiyorlar. Gruptan çıkardılar, kimseden bir cevap alamıyoruz. Mağdurum. Canlı yayınlar yaparak "borsadaki kayıplarınızın telafisini kripto varlık ile yapacağız" diyerek bizleri hg platformuna yönlendiren kaan demir denilen şahıs ve onun adına bu sistemi yöneten, yürüten herkesten şikayetçiyim. Ayrıca hg hesap cüzdanı oluştururken kimlik bilgilerimizi de aldıklarından bundan böyle tarafımdan ıslak imza ile onaylamadığım hiçbir banka işleminden (kredi çekmek... Vs.), borsa ve şirket kurulması, şirket ortağı olma gibi işlemlerden sorumlu olmayacağımı beyan ediyorum.

Yukarıda özetlenen olayla belki on binlerce insanımız mağdur duruma düşürülmüştür. Bu durum ülkemiz içinde olumsuz bir skandal olacaktır. Bir an önce devlet kurumlarımızın müdahale etmesi, bu grubun çökertilmesi gerekiyor. Mağdurlar olarak, savcılıklara suç duyurusunda bulunup, bir platformda buluşup ortak hareket etmeyi ihmal etmemeliyiz.

Hudaverdi
Hudaverdi
20 Kasım 2024 13:37

Sanırım düzenli yaptıkları canlı yayınları da iptal ettiler. Gruptan çıkarıldığım için takip edemiyorum.

Yorumlar (7)

Kaan Demir mağdurları. Birleşip dava açmalılar

Süleyman

Burada sonuç alamazsınız. Gücünüzü birleştirip dava açmalısınız.

Oya
Oya

Gelişme var mi

Ender

Ayrıca AK-internet platformuna kayıt oluştururken kimlik bilgilerimizi de aldıklarından bundan böyle tarafımdan ıslak imza ile onaylamadığım hiçbir banka işleminden (kredi çekmek... Vs.), borsa ve şirket kurulması, şirket ortağı olma gibi işlemlerden bizzat kendim ve ıslak imzam olmadan sorumlu olmayacağımı beyan ediyorum.

Ender

Ak-internet adında fnc global yarışması diye yeni platform oluşturdular Ak Yatırım başdanışmanı Arif Elkin adında yirmi milyonun üstünde param gitti hala kredi notunu tamamla diye para istiyorlar

Gül
Gül

Savcılığa gidin şikayetçi olun.

Cengizhan
Cengizhan

Hala yeni gurup oluşturma peşindeler. Bunlara kim dur diyecek

Kaan Demir Borsa Ticareti Sahte Yatırım Yarışmasıyla Yanıltıldım

03 Aralık 2024 20:51