Mehmet sonuçtan memnun değil

Kaan Çapa Makinesi Çapa Yaparken Gitmiyor

23 Mart 2024 23:42

Kaan marka 7 beygir gücünde bir çapa makinesi aldım, Ankara OSTİM'den. Ancak makine tarlada ilerlemiyor, batıp kalıyor. Makineyi biz itekleyerek tarlayı sürmek zorunda kalıyoruz. Araştırmalarım sonucunda bıçakların küçük olması sebebiyle batıp kaldığını fark ettim. Ayrıca orta şanzımanın göbeğinin toprağa değmesi nedeniyle ilerleyemiyor. Bunun üzerine başka bir komşumdan çapa makinesi bıçağı aldım ve taktığımda makine kendi kendine ilerlemeye başladı. Bıçakların boyunu metre ile ölçtüm; bizim makinemizdeki bıçaklar 23 santimetre iken, komşunun bıçakları 27 santimetre uzunluğunda. Durumu buradaki ustaya sorduğumda, bana bu bıçakların benzinli makineler için uygun olduğunu söylediler. Köyümüzden aynı marka ve aynı yerden makine alan bir başka kişinin bıçak boyutu ise 27 santimetre. Biz mağdur olduk. Şu anda tarlamı başkasına sürdürmek zorunda kalıyorum. Durumun düzeltilmesini ve tarafıma geri dönüş yapılmasını talep ediyorum. Gereken yerlere şikayetimi yapacağım. Çünkü yüksek bir meblağ ödeyerek aldığımız makine ile tarlamızı istediğimiz gibi süremiyoruz. Adeta makine ile savaşır hale geldik; makine ilerlemiyor, toprağa saplanıp kalıyor.

25 Mart 2024 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

Ali

Sorun çözüldü mü acaba? Benimkide bu şekilde hemen hemen aynı hata

Kaan Çapa Makinesi. Arızası Ve Memnuniyet Sizlik

30 Mayıs 2024 20:32
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Çapa Makinesi Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

11 Kasım 2024 13:36