Mehmet sonuçtan çok memnun

Kaan Çapa Mağdurum İade Etmek İstiyorum

12 Mayıs 2024 19:38
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Müşteriyle ilgileri güzel teşekkür ederim”

BİM'den aldığım Kaan Çapa makinesi ilk aldığımda şanzımandan yağ sızdırıyordu. Başta önemsemedim; ancak ilk çalıştırmamda 10 dakikalık çapalamanın ardından debriyaja basılmasına rağmen otomatik vitese geçmiyordu, yani çapa yapılamıyordu. Bulunduğum ilde servisleri bulunmuyor ve BİM'e iade etmek istiyorum.

15 Mayıs 2024 09:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

20 Mayıs 2024 11:18

Müşteriyle ilgileri güzel teşekkür ederim

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
30 Nisan 2024 18:39

28 Mayıs 2024 01:01

Çapa Makinesi Yağ Kaçırma Sorunu ve İletişim Problemleri

Göktuna
08 Nisan 13:46
Ömer sonuçtan çok memnun

Kaan Çapa Satın Alınan Çapa Makinesinin Çalışmama Sorunu Ve Yetkili Servis İlgisizliği

18 Nisan 2024 15:25
"Kaan Çapa'ya ve Hasan beye çok teşekkür ediyorum, çok hızlı bir şekilde ilgilenip sorunumu çözdüler, ürünlerinin arkasında sonuna kadar durdular, baştaki olumsuz düşüncelerim değişti tamamen, sorun yaşadığınızda servis çözemese bile üretici sorunu çözüyor, bu markanın ürünlerini alabilirsiniz."