Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Just English Hem Ödemeyi Daha Yapmadılar Hem İftira Attılar!

27 Şubat 2024 18:37

Just English Beşiktaş şubesine 4 Kasım 2023 tarihinde özel ders almak için kaydoldum ve yaklaşık iki hafta sonra (dört saatlik ders sonrasında) şartlarımızın uyuşmadığını ve devam edemeyeceğimi fark ettim. Durumu kursa bildirerek kaydımı iptal ettim ve ödediğim ücretin üçte biri kadarının tarafıma iade edileceği söylendi. Ben de aldığım derslerin iki, üç katı kesintiye razıyım ancak kesintinin fazla olduğunu belirterek kabul etmedim. Ancak bir hafta sonra kurs tarafından arandığımda, 'Peki, yeter ki hemen ödeyin, kapatalım' diyerek kabul edebileceğimi ifade etmeme rağmen ödeme sürekli ertelendi. Bu süreçte sürekli ben arayıp durumu sordum. Birkaç gün önce aradığımda bilgi için tekrar arayacaklarını söylediler ve dün beni arayarak ödememin Mart ayı sonunda yapılacağını bildirdiler. Neden böyle yapıldığını sorduğumda, telefonu açan bayan konuşmama izin vermeden aynı açıklamaları yapmaya devam etti ve bana zaten bir buçuk ay süreceğinin söylendiğini belirtti. 'Konuşabilir miyim? İzin verir misiniz? ' diye sorduğumda 'Evet' yanıtını aldım ve kendilerinin bir veya bir buçuk ay süreceğini söylediğini ancak bu sürenin üç-dört aya çıktığını ifade ettim. Karşımdaki bayan bağırarak 'Benimle böyle konuşamazsın, dikkat et konuşmalarına. Ödemen Mart sonunda yapılacak.' diyerek telefonu kapattı. Tekrar aradığımda a*** Bey ile görüştüğümde, a*** Bey bana argo kelimeler kullandığımı iddia etti. Ben de görüşmelerin kayıt altında olduğunu ve eğer böyle bir cümle kullanmışsam ödeme talep etmeyeceğimi, aksi takdirde ödemeyi benim yapacağımı çünkü böyle bir ifade kullanmadığımı belirttim. A*** Bey'in yanlış anlaşıldığını belirtmesine rağmen, telefonla değil yüz yüze olsaydı belki inanırdım ama şimdi konu paradan çıkmış ve bana iftira atılmış durumda. A****Bey, ilgili birimin durumu incelemesi gerektiğini söyledi ve eğer argo bir ifade kullanmadıysam beni arayacaklarını belirtti. Dün bekledim ancak arayan olmadı.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 12:30

Ücret İadesi Ve Hizmet Kalitesizliği Nedeniyle Mağduriyet

02 Ağustos 12:03

27 Kasım 2024 10:22
Özel Ders Saatlerimin Keyfi Azaltılması Ve Sözleşme İptali Tehdidi
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Just English Eğitim Yolunda Engeller, Mecidiyeköy Deneyimim

13 Mart 2024 17:46
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 16:17