Semih sonuçtan hiç memnun değil

Just English Bakırköy'ün Gerçek Yüzü

04 Eylül 2024 21:33

Just English Bakırköy Şubesinde kayıt sırasında anlatılanlar ile verilen hizmet arasında dağlar kadar fark var. Eğer belirli bir sınava hazırlık için kayıt yaptırıyorsanız, kayıt sırasında o sınavı çok iyi bilen öğretmenlerimiz var, o sınava çok öğrenci hazırladık, gerekli bütün kaynakları sağlayacağız, herhangi bir sıkıntıda muhatap bulup sıkıntınızı hemen çözeceğiz gibi cümleler kuruluyor. Kayıttan sonra ise bu sözlerin birer birer yerine getirilmediğini gördüm. Hazırlanmak için yazıldığım sınav hakkında ne yeterli kaynakları ne de öğretmenlerinin yeterli bilgileri vardı. Bana ders anlatan öğretmenin de belirttiği üzere gerekli olan bir kaynağın bana sağlanması için kayıtta verilen sözü hatırlatarak kuruma istekte bulunduğumda oyalama yoluna giderek gerekli olan kaynağın saçma bir kopyası verildi ve sonunda kaynağı kendim almaya mecbur kaldım.

Ödeme gününden 2 gün öncesinde mesaj atarak zamanının geçirilmemesi istenirken yaşanan sıkıntılarda kayıtta söz edildiğinin aksine herhangi bir muhatap bulamadım. Sürekli biz yetkili kişiye haber vereceğiz, sıkıntınız en kısa zamanda çözülecek gibi sözlerle oyalamaya çalışıyorlar. Bana ders anlatan sözde üst düzey öğretmenle kurum sürekli ağız birliği içerisindeydi. Birebir ders alan biri olarak asistan hocalar bir konuyu farklı anlatırken, sözde üst düzey hoca olarak bana ders anlatması için sağlanan hoca farklı anlatabiliyordu. Bunu söyleyince de diğer hoca yanlış anlatmış deyip kendilerini aradan sıyırıp konuyu adam akıllı anlatamıyorlardı. Bana ders anlatan sözde üst düzey öğretmen saygılı konuşmayı ve düzgün ders anlatmayı beceremiyordu.

Sözde üst düzey öğretmen ile günün belirli bir saati ders yapmayı kararlaştırmamıza rağmen kendisi sürekli kafasına göre beni bekletip mesaj atarak bugün müsait değilim, akrabam hasta, acil çıkmam lazım gibi bahanelerle beni oyalama yoluna giderek kendi bilgi yetersizliğini kapatmaya çalıştı. Hatta ders saatinde onun derse gelmesini beklerken dahi kafasına göre bahanelerle dersi erteleyebiliyordu. Sözde üst düzey öğretmene saygılı bir şekilde davranmama rağmen ders sırasında bana karşı terbiye sınırlarını aşarak bir kadına yakışmayan ifadeler kullandı. Bunu hem genel merkeze hem de kuruma bildirmeme rağmen bu durum ne genel merkezin ne de kurumun umurunda olmadı. Tabi kimi kime şikayet ediyorum ki. Ders saatlerimi bana güven, herhangi bir sıkıntı olursa biz yine ders yaparız diyerek boşu boşuna harcattı. Just English Bakırköy'ün kapısından girdiğime dahi pişman oldum.

05 Eylül 2024 10:16 (Şikayetten 12 saat sonra)
Semih
Semih
06 Eylül 2024 20:33

Bunların hepsini size mail olarak ilettim ve telefonla arayıp bilgilendirdim. Kimse geri dönüş yapmayınca tekrar arayıp şikayetimin durumunu sorduğumda umursamaz bir tavırla şikayetimin durumu paylaşılmadı ve herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 20:01

22 Ağustos 2023 17:23