Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur Tur Rehberi İle İlgili Değerlendirme

29 Temmuz 2024 12:01

Merhaba, Bu sabah (29.07.2024) Ayvalık, Cunda adası, Kuş Adası, Çeşme, Alaçatı turundan döndüm. Bizim "rehber" G***** Hanım. Tatilimizi rezil etti. Herkes otellerden şikayet ederken, biz komple tur kendisinden şikayetçiyiz. Kadın resmen rehberlik değil, tatil yapmaya gelmiş. Tur saatlerini ve programı istediği gibi değiştirdi. Son günün tekne turumuzu resmen rezil etti. Geçtiğimiz tarihi yerlerden bize hiçbir bilgi vermedi, kenarda çayını içti. Ben daha önce Joli turla tatile gittim ve çok güzeldi, ama gördüğüm kadarı ile, bu tip insanları çalıştırıyorsa, kalitesi düşmüş demek. Bir daha Joli tur düşünür müyüm... Asla. Aklıma hep "G***** rehber" gelecek. Benim gibi tüm otobüsteki arkadaşlar aynı şeyi düşünüyor. Bu tip müşteri memnuniyetini düşünmeyen rehberler çalıştırdığınız sürece sizi kimse tercih etmez. Tatilden hiç keyif almadım, ve bir an önce eve gitmek istedim. Param çöp oldu, bu da bana ders olsun. Çevremdeki tüm tanıdıklarıma rehberimizi anlattım. Ben yandım, siz yanmayım misali. Tur şirketi seçerken daha dikkatli olmam gerektiğini anladım.
Saygılar.

Yasemin
30 Temmuz 2024 15:38
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 01:52

20 Temmuz 2024 20:00
Elvin sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 22:20